Software

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

necrotising_ píše:A v cem tak suck? :). Krome toho, ze je to pomalejsi nez starsi verze... ?
Já WinAmp používám na přehrávání hudby/zvuků - tj. mp3 a mods. Nechci tam žádnej další balast.

Jedne z důvodů, proč nepoužívám nová ACDSee (2.xx - 3.xx byly dobrý) a podobné programy, které se z jednoduchých, rychlých a uživatelsky příjemných specializovaných programů přetvořily v obří kolosy, které umí všechno, jejichž funkce stejně nevyužiju.

(P.S. navíc XnView je zadarmo a už jsem si na něj zvykl :lol: ).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Ode dneška už mám jen Open Office 2.O a nemůžu si na ně stěžovat, dokonce na mě působí lépe než mé předcházející Office2000. A jsou zadarmo.

7c: jj, s tím ACDsee je to podobné jako s WinAmpem. Já používám na vobrázky Irfan, je taky ďábelsky rychlý
Firkraag
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Firkraag »

Zdravim.
Poradte prosim jak prehraju soubor s koncovkou .OGM
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
Landor
Šifrovač

Příspěvek od Landor »

sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Firkraag píše:Zdravim.
Poradte prosim jak prehraju soubor s koncovkou .OGM
Media Player Classic 8-)
http://sourceforge.net/projects/guliverkli/

A nemusíš se obtěžovat s kodeky :-D
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

No, MPC je obvykle součástí K-Lite Codec Packu, což je podle mě asi nejlepší balíček pro přehrávání videa v PC - prostě vše v jednom ;-) .
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

MCZ: Nevím - nedůvěřuju jakýmkoliv codec packům :wink: Stejně ti v podstatě stačí na přehrávání stačí ffdshow a je to :-) (no ještě pak Matroska, no)
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Jj 7c má pravdu - Media Player classic je najlepší prehrávač aký som zatiaľ videl - dokáže prehrať všetko - vrátane súborov, ktoré sú blbo zkompresované, alebo chybné - napr. teraz nedávno mi BSplayer ukazoval z filmu iba 14 min hoci po prejdení 14 minúty sa normálne prehrával ďalej ale MPC zobrazil správne celú dĺžku - rovnako som mal poškodenú jednu epizódu z nejakého anime - a jediný player, ktorý to prehral bez problémov bol MPC - takže ho jednoznačne odporúčam.
There is a limit to stupidity.
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Jediné věci, které mi na MPC vadí jsou:

- ukončený vývoj :cry: :cry: :cry:
- to, že mi momentálně nepřehrává wmv - takové ty klasické mizerné videa (ale já mám trochu "upravenou" instalaci Win XP - třeba mi kompletně chybí Windows Media Player a nejspíš i nějaké Microsoftí kodeky) - nicméně BSPlayer wmv přehraje (zkoušel jsem ho kvůli tomu speciálně nainstalovat). Na druhou stranu nemám tendenci přehrávat wmv :lol: P.S. Jiným lidem wmv normálně přehrává...

Jinak hlavní důvod, proč jsem začal používat výhradně MPC je jeho bezproblémové přehrávání ogg videí a zvuků, a to že když se náhodou vyskytne nějaká chyba, tak se prostě ukončí - narozdíl od některých přehrávačů (ehm, BSPlayer, ehm), které dokážou zamrazit celý systém a je nutné je pracně ukončovat přes Task Manager :-) Jo a taky je geniálně jednoduchej :-P

P.P.S. Jo vlastně mám ten MPC distribuovaný s Real Alternative (ne že by v tom byl nějaký rozdíl).
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

7c: pravda - BSPlayer je dnes opravdový shit, hlavně od verze 1.0 - předtím to ještě bylo OK...
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

MCZ píše:No, MPC je obvykle součástí K-Lite Codec Packu, což je podle mě asi nejlepší balíček pro přehrávání videa v PC - prostě vše v jednom ;-) .
Souhlas, spoléhám na něj už věky. :-D Nic jiného jsem zatím ještě nepotřeboval, obsahuje vše pro mě důležité a bez zbytečného "za*írání" systému.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Nemáte po ruce někdo přehrávač, co umí přehrát mp4 (Nero Digital Container)?
Žralok, který štěká, nekouše.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

drake127: Myslíš softwarovej přehrávač, nebo hardwarovej? S HW je to trochu horší...

Jinak pokud vím, tak MPC by měl mp4 container přehrávat bez problémů - a asi i bez kodeků (a asi každej jinej přehrávač - když máš kodeky - ale ffdshow to jistí - ehm, zjistil jsem, že se vlastně MPC vyvíjí :oops: :

https://sourceforge.net/project/showfil ... e_id=84358
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

drake: neumí to WA5?
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Koveras píše:
MCZ píše:No, MPC je obvykle součástí K-Lite Codec Packu, což je podle mě asi nejlepší balíček pro přehrávání videa v PC - prostě vše v jednom ;-) .
Souhlas, spoléhám na něj už věky. :-D
Když už bych mermomocí chtěl použít nějakej codec pack (jj, kdepak jsou ty časy, kdy jsem si naivně nainstaloval Nimo CP :lol:), tak to bude tenhle:
http://www.cccp-project.net/wiki/index. ... =Main_Page
8-)
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“