MCZ: máš něco proti Prostějovu?!

Moderátor: yenn
Kdyby jste si správně naplánovali ty vaše Ostravské srazy, tak se tam ukážu.MCZ píše:To je mi sraz. Tak hodně štěstí
.
Kód: Vybrat vše
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
Ehm, jak lépe? Stačí říct termín, kdy budeš doma a my už se kdyžtak přizpůsobímeRazfallow píše:Kdyby jste si správně naplánovali ty vaše Ostravské srazy, tak se tam ukážu.
KOFi píše:MCZ: Nepodceňuj velkoměsto Prostějov![]()
![]()
Hele, co se do mě všichni pouštíte? - já proti Prostějovu nic nemám ani nepodceňuji jeho srazečský potenciálNeferit píše:MCZ: máš něco proti Prostějovu?!
Teď jsem byl domaMCZ píše:Ehm, jak lépe? Stačí říct termín, kdy budeš doma a my už se kdyžtak přizpůsobímeRazfallow píše:Kdyby jste si správně naplánovali ty vaše Ostravské srazy, tak se tam ukážu..
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END
Místo k přespání není problém.MCZ píše:Neferit: aby ses nedivila, až se tam u vás jednou (až bude čas, money a místo k přespání najednou) třeba ukážu, abych lépe viděl, jaká stvoření se skrývají za tím rudým drakem, zlodějíčkem a ušatou elficí
.
IF
Detect([SPAMMER])
THEN
RESPONSE #100
END
Abys ještě nebyl překvapenej, hošku.MCZ píše:Neferit: aby ses nedivila, až se tam u vás jednou (až bude čas, money a místo k přespání najednou) třeba ukážu, abych lépe viděl, jaká stvoření se skrývají za tím rudým drakem, zlodějíčkem a ušatou elficí
.