Film - archív

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Zamčeno
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

vypité_oko píše:Jinak se.te na kritiky...
Nevím jak ty, ale já nemám čas (ani peníze) zkoušet každý film na vlastní oči, tedy se orientuji alespoň dle kritik a ohlasů (Premiere, http://www.csfd.cz + doslech). Není to sice ideální řešení, ale v daném případě mi přijde optimální. A zatím se mi stalo jen výjimečně, že bych se s názorem kritiků zásadně rozcházel.
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

jj, já se taky většinou řídím podle Premiere, filmpubu, nebo moviezone a ještě mě nezklamaly (tedy až na Bratry Grimovy, kteří v nich dostaly jen průměrné hodnocení), zato ten "člověk" co píše recenze filmů v Levelu je úplný idiot, většinu výborných filmů hodnotí průměrně a teď dal dokonce vynikajícímu History of violence jen DVA body :-x
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Hmmm, svého času jsem pročítal http://www.dokina.cz - ale teď už to šlo celkem do háje. Líbily se mi jejich recenze - ať už jsem s nimi souhlasil nebo ne, většinou byly zajímavé a mnoho lidí nenechaly chladnými :lol:

Hmmm, byl to jeden z mála serverů, který měl na Ice Age stejný názor jako já :lol:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Já ráda četla recenze pánů Pavlovský, Kopřiva a Dobeš a fffilm :twisted: . Jinak koukám na csfd.cz a imdb.com a studna.net (horror only).
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Vampiria píše:Já ráda četla recenze pánů Pavlovský, Kopřiva a Dobeš
Jo, pamatuju si recenze v Nemesis - to byly perly - třeba Vodní Svět :lol: :lol: :lol:

Hmmm, když si teď vzpomínám na Nemesis - ty testy (třeba jste dobrým fantasy recenzentem?) byly taky nářez :-D
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

AlieN píše:...zato ten "člověk" co píše recenze filmů v Levelu je úplný idiot, většinu výborných filmů hodnotí průměrně a teď dal dokonce vynikajícímu History of violence jen DVA body :-x
Jak známo, názor (nejen) na filmy je čistě subjektivní věc, proto i recenze na ně JSOU čistě subjektivní. Mně přijde hodnocení v Premiere i Cinemě docela dost alibistický- samé 3 a 4 hvězdičky (resp. 60 a 80 procent)- právě proto, aby nikoho neurazily a většina fanoušků "se s nima docela shodla". Proto si osobně více vážím těch recenzentů, kteří prezentují svůj názor, byť je extremističtější, pokud ho dokáží odůvodnit. Takže například toho "idoita z levelu"
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Ajantis_CG_Thief: Vzal jsi mi to z klávesnice 8-)

AlieN: Recenze je subjektivní útvar, tj. sděluje názor té které osoby na ten který film. Tedy se Ti ten názor vůbec nemusí líbit a film, který je ohodnocen někým jako 0, bys Ty ohodnotil 10, ale to je tak všechno, co s tím můžeš udělat 8-) . Já osobně hodnotím filmy na csfd a studni, psala jsem recenze do školního časopisu a opravdu miluji takové drahoušky, co Ti za Tvůj názor vynadají do idiotů :twisted: mě se např. hrubě nelíbil The Blair Witch Project či Scream, tvrdím, že je kravina nejvyššího řádu, ale pro MĚ. Spoustě lidí se to naopak líbilo a já je nepřesvědčuji o tom, že můj názor je správný.... 8-)
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Vampiria: Ty to říkáš tak, jako kdybys Blair Witch a Vřískot házela do jednoho pytle.. :roll:
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

KOFi: Však házím - obojí je pro mě příserná nuda beze stopy napětí, kde něco zabíjí mladé lidi, akorát že v BW v lese a ve Scream ve městě 8-) .
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Vampiria píše:Já ráda četla recenze pánů Pavlovský, Kopřiva a Dobeš a fffilm :twisted:
Tak kvůli nim hromadně skupuju v antikvariátech staré čísla SCORE, jejich recenze filmů a komiksů mě vždycky totálně odrovnají :-D
Vampiria píše: AlieN: Recenze je subjektivní útvar, tj. sděluje názor té které osoby na ten který film. Tedy se Ti ten názor vůbec nemusí líbit a film, který je ohodnocen někým jako 0, bys Ty ohodnotil 10, ale to je tak všechno, co s tím můžeš udělat Cool .
S tím bych stoprocentně souhlasil kdyby se jednalo o ojedinělou událost a ten recenzent dokázal slušně argumentovat PROČ je daný film špatný, jenže to ten člověk v Levelu nedokáže a prakticky polovinu všech filmů hodnotí ÚPLNĚ jinak než všichni ostatní. Uvědom si že recenze v odborném časopise většinou očekáváme že nám řekne který film je dobrý a který špatný a jestli to recenzent nepozná tak by ty recenze radši neměl psát, kdybych se totiž řídil jen podle jeho a ne podle zbytku světa, tak neuvidím většinu nejlepších filmů za poslední dva roky.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

AlieN: Já očekávám od recenze, že tam řekne, co jemu osobně se líbilo-nelíbilo a popíše, o čem ve filmu jde. Já se recenzemi neřídím, bo je občas sama píšu 8-) řídím se dle děje. A vzhledem k tomu, že většinu filmů sleduji na PC, tj. zadarmo, tak na to kašlu. Do kina chodím hlavně na art filmy, či se řídím dle režíséra a scénáře etc.
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Tak jsem konečně viděl HP 4(dva dny před premiérou :dancing: ) Ten film je skvělý, vížně doporučuju :mrgreen:
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Vampiria: Zabíjení mladejch lidí je sice v obou filmech, ale ve Vřískotu pobíhá furt nějakej vymaštěnej maniak s nožem a maskou, kterej si o sobě myslí, kdovíjak není zajímavej, přičemž jeho oběti se chovají naprosto nereálně (což se mi vůbec nelíbí :evil: ) a Blair Witch je prostě o intenzivním strachu z něčeho neznámýho a děsivýho (i když je pravda, že ti tři magoři tam dělají a říkají taky pěkný hovadiny :-? )..
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

KOFi: To si myslíš TY. Dle mého názoru je to obojí stejná kravina taky jsem u obého poprvé usnula (Screamu jsem dávala šanci 3x, BW dokonce 4x) - nuda, otrava, výbřed.
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

AlieN: Přijde mi, že Jakub Lederer ve svých recenzích prozrazuje, co se mu na filmu (ne)líbilo.

Sám však píšeš, že kdyby ses řídil podle něj, unikala by ti většina kvalitních filmů. Z toho plyne, že se jeho názorem neřídíš, kvalitní filmy ti tedy neunikají a jeho názor ti tak může být putna 8-)
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Zamčeno

Zpět na „Scéna mořského vánku“