Blbá nálada I: Nechutná skládka depresí

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Koveras: Jj, někdy si rád zacholeričím, bo je to určitě lepší, než zadržovat v sobě vztek a udělat nakonec nějakou tu hovadinu, až pohár přeteče..

Kong Bao-tan: U holek je to rozhodně míň pravděpodobný, ale pro jistotu jí košem nedávej ;-)
Kong Bao-tan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kong Bao-tan »

2 Kofi: To ani v plánu nemám :snooty: Já se taky uržuju relativně v klidu a přebytečnou energii vybíjím na Karatedo, ale nikdy nevíš, kdy potkáš "debila"
Dost již bylo ostrých uší, na čase tasit nosy!
Něco málo o Svirfneblinech: http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?p=125332#125332
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Připomnělo mi to jednu mantru, kterou si řeknu vždycky, když je jakýkoliv projev nevhodný, a zafunguje, a to:
kdo přemáhá svůj vztek, poráží nejtěžšího protivníka
Jinak ale uznávám, že vztek musí občas ven ;-)
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

KOFi píše:Koveras: Jj, někdy si rád zacholeričím, bo je to určitě lepší, než zadržovat v sobě vztek a udělat nakonec nějakou tu hovadinu, až pohár přeteče..

Kong Bao-tan: U holek je to rozhodně míň pravděpodobný, ale pro jistotu jí košem nedávej ;-)

To je pravda, holky spíš páchají sebevraždu, než aby někoho přepadaly s nožem. ale vyjímka potvrzuje pravidlo, takže se vždycky vyskytne některá, která to řeší trochu jinak (a pak pozor, aby se jim nedávalo nic ostrého do ruky)
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Kong Bao-tan: Psala jsem, že je to sociopat, možná hysterická osobnost se sklony k závislosti na druhých a agresivitě...s něčím takovým jsem se osobně příliš nesetkávala, mě bylo oznamováno, že ten který pán se snaží nějak odpravit, bo já ho nechci :-D no a skutek utek :-P :lol:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Jsem si vzpomněl na jeden (netuším jakej) film: "Easy Jack, easy! ... and now fire!"
Žralok, který štěká, nekouše.
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Já se většinou nejvíc uřvu u počítače. Ale má to i své výhody-jindy totiž vybuchnu jen výjimečně. Jen mě občas štve máti,když přijde do pokoje se slovy: vždyť je to jen hra...
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Mam blbu naladu, lebo prave sedim v skole a nasledujuce 3 hodiny budem zalamovat (upravovat) skolsky poriadok ( :!: :roll: ). Nudnejsiu cinnost si nedokazem predstavit. :-x :sick:
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

KOFi píše:Koveras: Jj, někdy si rád zacholeričím, bo je to určitě lepší, než zadržovat v sobě vztek a udělat nakonec nějakou tu hovadinu, až pohár přeteče..
Je to lepší, pak se nemůžeš soustředit a je to v pytli. Tenhle stav už jsem dlouho neměl a jsem za to vděčný (to období, kdy mě to bralo nejvíc bylo v prváku, ještě že už je to za mnou).
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Koveras: Já ho chytil zrovna u té osudné písemky z chemie(za 5) a z toho jsem pak měl EXTRA blbou náladu...
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

LordArian: Mě z chemie vždycky chytá rapl (minulý rok jsem v prvním pololetí jen taktak prolezla a v druhým pololetí mě zachránilo opakování chemického názvosloví). Třeba mě bude chemie v budoucnu úplně pendrek, páč rozhodně nehodlám dělat něco, v čem ji budu potřebovat. Proč to učitelé nechápou?

Mimochodem, na co byla ta osudná písemka?

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Neferit: Hm, jakési počítání příkladů-kolik soli je v 5 kilech 15% roztoku chloridu sodného a tak...
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Juj, to máme teďkaj taky. Pokud jde o mě, tak se jakémukoliv počítání na známky vyhýbám, ale nemám tucha, jak dlouho mi to ještě bude vycházet :-P

Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

LordArian píše:Koveras: Já ho chytil zrovna u té osudné písemky z chemie(za 5) a z toho jsem pak měl EXTRA blbou náladu...
Z chemie? To je docela škoda, u mě to byl jeden z mála předmětů, do kterých jsem se nemusel skoro vůbec učit. Pravda, hodně i záleží na vyučujícím a ten byl suprovej.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Koveras píše:Je to lepší, pak se nemůžeš soustředit a je to v pytli. Tenhle stav už jsem dlouho neměl a jsem za to vděčný (to období, kdy mě to bralo nejvíc bylo v prváku, ještě že už je to za mnou).
V jakém prváku?
Žralok, který štěká, nekouše.
Zamčeno

Zpět na „Archivy“