Moderátor: sevencreature
Hehe, já nic říkat nebudu, tohle je nejlepší cesta, jak si zničit skvělou hru (platí u všech her s příběhem). Jen jednu radu : hraj, hraj, HRAJ !!!Valgard píše:Nanaki :![]()
. Viem že Sephiroth má byť záverečný boss, ale zdá sa mi, že bol aj v tom meste. Fakt si to už nepametám, pretože som to hral už dosť dávno. Ale asi to rozohrajem zase :).
Byla ve Score, ano, přesně toto CD bylo sešrotováno v kamarádově CDromcesevencreature píše:Vampiria: No já ji měl půjčenou od kamaráda - ten má tu plnou verzi z Gamestaru nebo kde byla...
No občas se to stává - takhle už jsem viděl pár zrušených CD - většinou to byly ale filmy... No některý lidi s hardware zacházejí jak prasataCrowX píše:Ako presne môže byť CD "zošrotované"? Ešte by som to chápal u FDD ale u CD?
Mam ji doma taky ale bez patche se nedá (do)hrát takže bacha!!Vampiria píše:Byla ve Score, ano, přesně toto CD bylo sešrotováno v kamarádově CDromcesevencreature píše:Vampiria: No já ji měl půjčenou od kamaráda - ten má tu plnou verzi z Gamestaru nebo kde byla...