dodo: No, ten hlbinný gnóm, ma nenapadol, škoda, ale prežiem...
A zlodejské schopnosti? No predsa Mních Starého rádu sa môže cvičiť v zlodejovi...

cece si macher kamoYachiko píše:Frco: Aby som mal viacej skúseností pre ostatných...![]()
dodo: No, ten hlbinný gnóm, ma nenapadol, škoda, ale prežiem...
A zlodejské schopnosti? No predsa Mních Starého rádu sa môže cvičiť v zlodejovi...
A teď moje verze. Drow, když utíkal z Underdarku (kvůli umělému politickému procesu), potkal gnóma a nechal si ho jako otroka, na povrchu se potkali s orkem, který uvařil gnóma a zaútočil na drowa, že mu nechce nechat večeři. To pozoroval paladin a jelikož potřeboval dobrý skutek do svého modrého života, tak si řekl, že potrestá vraha (ten kdo přežije po souboji orc-drow).Kong Bao-tan píše:Its easy. Drow, když utíkal z Underdarku (kvůli umělému politickému procesu), potkal gnóma a nechal si ho jako otroka. Na povrchu se potkali s orkem, který se Drowovi také hodil (síla 20 a int něco kolem 6, Drow ji má 20). Časem se k nim přidal paladin, aby tuto podivnou sebranku hlídal před "nečestnými" činy (a možná je převést na "pravou cestu") a jelikož si Drow uvědomuje, že už není v Underdarku a že nemůže zabíjet na potkání (no i když ...), tak ho má raději na očích... tak nějak to mohlo být
PS: O přátelství tu nepadla ani zmínka... ale možná časem ... prožijí spolu mnohá dobrodružství a ... co já vím
Já bych to dal takhle:ixo píše:Sorry, ludia este som zabudol, chcel by som vyskusat Barda a zostavit bandu okolo neho... Co by ste mi este k tomu poradili? :)