MCZ píše:Arian: kdepak - technická chyba (pravděpodobně způsobena jinak velice vydařenou češtinou (můj názor )), díky které hra těsně před finálovým soubojem vždy spadne.
Nedělal jsi tu češtinu ty??
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Ne, to bych si dal . Je to celkem rozsáhlá čeština a dokonce i český dabing se mi líbil (údajně na tom makali několik let ), škoda, že zapinkali betatest...
Já vím,to už je OT,takže zase zpět-hm,docela jsem ted rozpařil Diablo 2 a a jsem už ve třetím aktu,takže možná přibude brzo na seznam mých dohraných her další...
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Doom 1+2, Mortal Kombat 1+2+3, UFO:Enemy Unknown, X-XOM:Terror from the Deep, X-COM:Apocalypse, Duke Nukem 2+3D, Heretic, Warcraft 1+2+3+FT, Jagged Alliance 1+2, Diablo 1+2+LoD, Fallout 1+2+3, Soldier Of Fortune, Baldur's Gate 1+2+ToB, Icewind Dale 1+HoW+ToL, Carmageddon, Tajemství Oslího Ostrova, Agent Mlíčňák, Golden Axe, Need For Speed 2SE, Prince of Persia 1+2, Wolfeinstein 3D, Tony Hawk Pro Skater 1, Wacky Wheels, Jazz Jackrabit, Legend of Kyrandia 1, NOX, Betrayal at Krondor, Xenon, a ještě něco od čeho se nevzpomenu název...:)
Sepsal sem to podle toho co ste tu napsali vy, myslel sem že jich víc jak 25 nebude, a taky tak sem hlasoval(což je docela omyl), z hlavy bych tohle nevypsal... Sám čumim...:)
Tak to je trošku blbost, protože založíš novou, nebo tam jinou máš a jedeš dál. Není to jen jedna linie, je to spousty linií které se tvým konáním ještě prodlužují či zkracují
Trochu jsem se opozdil. No nic ctrl-c,ctrl-v :) a je to tady plus nějaké novinky navíc za poslední měsíce. Takže tady je můj seznam úspěšně dohraných her:
Hexen, Dungeon Siege, Operation Flashpoint, Return to Castle Wolfenstein , Dune 2000, Earth Siege 2, Resident Evil 2, Spellcross, Worms Armageddon, Max Payne, NFS Underground 1 a 2, Mafia, Pharaoh, Magic the Gathering, Settlers 2, Settlers 3, Settlers 4, Icewind Dale+HoW+TotL, Icewind Dale 2, Jagged Alliance 2, JA2-UB, Shogun - total war, Age of Mythology+the Titans, Rise of Nations, Crusaders of M&M, BG1, BG2+ToB, AvP, AvP2, Warcraft 1, Warcraft 2, C&C Red Alert, C&C Generals, Quake 2, Quake 3D Arena, Fallout 1, Fallout 2, Deus Ex, Delta force Land Warrior, Blood 2, Doomy (tak nějak všeobecně), Duke 3D, Total Annihilation, ZLATÝ Master of Orion 2, Gorky 17, Unreal Tournament, Soldier of Fortune, Mehwarrior 4 Vengeance i Mercenaries, Alone in the dark 4, Normality (logická starší vychutnávka), Dune 2, NOX, Medal of Honor Alied assault, Call of Duty+offensive pack, Might & Magic 7, M&M8, Stronghold, Stronghold Crusader, NFS5 Porsche, LOTR - Return of the King, Dungeon keeper 2, No one lives forever, Warhammer 40000-Dawn of war,
No to je prozatím vše na co jsem si vzpomenul.
Pokud si vzpomenu, napíši do budoucna ještě další.
No,moc toho neni:Bg2+ToB,Bg1,Morrowind+Tribunal,Icewind Dale 1+Heart of Winter+-Trials of luremaster,Diablo1+Hellfire,Diablo2+LOD,Planescape:Torment,Doom1,Doom2,Warcraft2,Warcraft1,Albion,Realms of Arkania:Stíny nad Rivou,Legend of Kyrandia 1,Jazz Jackrabbit,Wolfenstein 3d,Polda 2,3 ,One Must Fall,Harry Potter 1,2,3
Naposledy upravil(a) AlmSiVi dne 19.12.2005 14:25, celkem upraveno 2 x.
Hráli jste někdo Clive Barker's Undying? Já to měl rozehrané kdysi dávno, ale hra šla pomalým tempem, hlavně díky tomu, že jsem se fakt moc bál. Teď jsem to asi před týdnem rozehrál znovu a i když mrazení po zádech zůstalo, hra už odsejpá celkem rychle. Je to fakt moc parádní FPS horor s výtečnou atmosférou, teď už mám tu keltskou kosu a to je teprve boj o holý život, když se na vás valí kupa těch malých skákajících potvor a mana i hp dochází .
Jo, to jsem dohral :). A az po dohrati zjistil, ze zbrane maji i sekundarni mody strelby :D. Na konci je docela tuhy boss (na normal obtiznost), spotreboval jsem na nej pres 50 dynamitu a pak ho jeste dost dlouhou dobu dorazel tema lebkama (kouzlo) :).
LordArian píše:Já vím,to už je OT,takže zase zpět-hm,docela jsem ted rozpařil Diablo 2 a a jsem už ve třetím aktu,takže možná přibude brzo na seznam mých dohraných her další...
Heh, Diablo 2 dohraješ až na Hell
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.