Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Psát diktát z článku o reality show je zhovadilost :!: :eh:
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

MCZ píše:Stěžuji si na naši češtinářku...

Psali jsme diktát, jehož obsah byl převzat z novinového článku zabývajícím se reality show... A já, protože jsem dodržoval správná pravidla psaní velkých písmen ve vlastních názvech v češtině, jsem dostal za 3 místo za 2. Totiž, dvakrát se zde vyskytl název nováckého bratra, já jej, jako mnozí další, napsal správně dle pravidel - čili "Velký bratr". Jenže nova si to jaksi "poangličtila" a český překlad se tedy píše "Velký Bratr" a to je také podle naší drahé učitelky jediná správná možnost - ale jak to mám kurva vědět, když se na to nečumím??? Jde sice jen o pitomý diktát, ale dost mě to naštvalo :-x
Tak to byš šel tvrdě do souboje (pokud nemáš před maturitou), protože je to podle mě to samé jako Pán prstenů a jiné počeštěné názvy (které já nemám rád, ale co).
Žralok, který štěká, nekouše.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

No, já to té češtinářce jak se naskytne příležitost připomenu, nejsem určitě jediný ze třídy, kdo jí tohle nezapomene.

Měl bych ten spor vyhrát, ale nevím, na školách občas bývají strašný poměry, ne vždy spravedlnost vítězí, v Česku snad vůbec nikdy :-? .
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

MCZ píše:Měl bych ten spor vyhrát, ale nevím, na školách občas bývají strašný poměry, ne vždy spravedlnost vítězí, v Česku snad vůbec nikdy :-? .
U nás to bylo zajímavý, jak jsme postupovali, tak jsme za sebe bojovali čím dál víc a pak se to před maturitou zlomilo a nám to bylo najednou úplně jedno. Ale po maturitě jsme si to s některými vyříkali.
Žralok, který štěká, nekouše.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Já si stěžuju na tu šílenou zimu, co teďka každý ráno panuje - když jsem šel včera ráno do školy ve Vyškově, tak jsem měl dojem, že zanikl i pohyb elementárních částic.. :evil: ;-)
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

KOFi píše:Já si stěžuju na tu šílenou zimu, co teďka každý ráno panuje - když jsem šel včera ráno do školy ve Vyškově, tak jsem měl dojem, že zanikl i pohyb elementárních částic.. :evil: ;-)
No hej. Ono by to chcelo ráno namiesto kávy použiť iný štartér. Napríklad vodku. Akurát neviem kam by sme tak dospeli Obrázek
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Sťažujem sa na jedno PC, ktoré som včera poskladal a nie a nie sformátovať HDD. Dnes som hadr vymenil, že je asi poškodený od výroby, príp. prevozom a stále rovnaký výsledok. Skúšal som preto testovať čo sa dalo ale bezvýsledne. Velmi to vyzerá, že to bude v Biose prípadne v doske :-?
Úplne najlepšie je to, že som takmer navlas rovnaký comp skladal aj pred necelým týždňom akurát s trocha silnejším procesorom Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Stěžuji si na svůj žaludek, který dnes opět chytil nějaký záchvat slabosti, je mi soustavně blbě a bolí to jak cyp :evil: bych ho nakopla :evil:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Stěžuju si na kadeřnictví ve Vaňkovce, kde mi proti předchozí domluvě udělali na hlavě hrozné zvěrstvo, vypadám jako Bulík, Kulík a Dulík v 1. třídě... a ještě za to vyinkasovali 290kč... upřímně jsem se pak styděl vrátit zpět do školy.. :-)
a dále si stěžuji na řidiče autobusu Praha-Brno v 17hod, protože jsem ZASE čekal ve Vyškově v pořádné kose- pravda, dnes měl zpoždění "jen" 30 minut a byl jsme lépe oblečený, ale... :evil:
Arthalion
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arthalion »

Ajantis_CG_thief píše:Stěžuju si na kadeřnictví ve Vaňkovce, kde mi proti předchozí domluvě udělali na hlavě hrozné zvěrstvo, vypadám jako Bulík, Kulík a Dulík v 1. třídě... a ještě za to vyinkasovali 290kč... upřímně jsem se pak styděl vrátit zpět do školy.. :-)
a dále si stěžuji na řidiče autobusu Praha-Brno v 17hod, protože jsem ZASE čekal ve Vyškově v pořádné kose- pravda, dnes měl zpoždění "jen" 30 minut a byl jsme lépe oblečený, ale... :evil:
Mna striha matka a velmi dobre, nemozem si stazovat. :lol:
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Mě stříhá i holí každý týden ségra a jsem rovněž nadmíru spokojen :-D
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Arthalion: pokud je kadeřnice... :-)
já chtěl něco avantgardního, ale je to děs... možná až tak děsný, že je to fakt avantgardní... :-)

Yenn: jak k tomu sestru nutíš? :-)
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

yenn píše:Mě stříhá i holí každý týden ségra a jsem rovněž nadmíru spokojen :-D
OMG, to už aspoň holenie by si mohol zvládnuť :-D
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

nuke: Když už drží ten strojek na vlasy v ruce, vezme to při jednom i s porostem tváře 8-)

Ajantis: Slušně poprosím :-)
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Yenn: nj, ono je to lehký, u Tebe ani nemusí měnit nastavení :-)
btw dřív měls dlouhý vlasy, páč byla sestra ještě malá? :-)
Zamčeno

Zpět na „Archivy“