Aha tak to hej, tiež to tak robím, ale v menších intervaloch a vlasy, fúzy aj bradu si strihám so strojčekom sámyenn píše:nuke: Když už drží ten strojek na vlasy v ruce, vezme to při jednom i s porostem tváře![]()
Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností
- yenn
 - Sigil Team
 - Kontaktovat uživatele:

Nejlepší na tom je, že strojek neoholí hladce. Hladké oholení nesnáším.Ajantis_CG_thief píše:Yenn: nj, ono je to lehký, u Tebe ani nemusí měnit nastavení
btw dřív měls dlouhý vlasy, páč byla sestra ještě malá?
Sám teď nechápu, proč jsem si vůbec někdy nechal vlasy narůst
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]

- MCZ
 - Sigil Team
 - Kontaktovat uživatele:

yenn: to já, vždycky, když jsem se vrátil z kadeřnictví domů a podíval se do zrcadla, řekl jsem si "Teď vypadám fakt jak debil". Přesto jsem tam šel zase a zase, snad jsem si myslel, že "tentokrát" to bude jiné. Konečeně jsem ale dostal rozum a kadeřnictví mě doufám dlouho neuvidí, naposledy jsem tam byl tak před 3/4 rokem  
 .

- necrotising_
 - Sigilan
 - Kontaktovat uživatele:

- Sadako
 - Sigil Team
 - Kontaktovat uživatele:

Já jsem nikdy v kadeřnictví nebyla 
 . Stříhá, tedy přistřihuje konečky jednou za měsíc a více buď máti, nebo si to opižlám sama...jít do kadeřnictví je imho způsob jak za hodně peněz vypadat jako blbec 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.

Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Elessar
 - Sigilan
 - Kontaktovat uživatele:

Ja uz k nikdy nikde k nijakemu kadernikovi nejdem...... Veselo mi stacilo jedno zostrihanie pred mesiacom (holt ked niekto nevie co je to podstrihnut pol centimetra, resp. podstrihnut tak, aby to ani nevyzeralo, ze som ostrihany a aby som mohol mame ukazat blocik, ze som tam bol...)

If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.

To já chodím měsíc co měsíc... A pak si vždycky řeknu: "no... vypadám pořád stejně." Další závěry už z toho radši vyvozovat nebuduMCZ píše:yenn: to já, vždycky, když jsem se vrátil z kadeřnictví domů a podíval se do zrcadla, řekl jsem si "Teď vypadám fakt jak debil". Přesto jsem tam šel zase a zase, snad jsem si myslel, že "tentokrát" to bude jiné. Konečeně jsem ale dostal rozum a kadeřnictví mě doufám dlouho neuvidí, naposledy jsem tam byl tak před 3/4 rokem.
No, když už jsme u toho vzhledu, nemohu nezmínit zajímavou příhodu z předvčerejška. To sem šel takhle ráno - ještě za šera - na autobus a předemnou si to jde nějakou mladá holka (asi 15 let) s ženou středního věku (asi její máma). Jdu za nima asi deset metrů a ta mladá se náhle otočí, podezřele na mne pohlédne a pak něco pošeptá mámě. Ta se také ohlédne a pak obě celkem razantně přidají do kroku. Teda, že o mne osoby něžného pohlaví nejeví zájem, na to sem si již zvykl, ale že předemnou přímo prchaj, to je i pro mne silná káva :-).
Kadeřníkem to nebude, tam sem nebyl ani nepamatuji :-)

Kadeřníkem to nebude, tam sem nebyl ani nepamatuji :-)
Ano, viem si to predstavit.nuke píše:Pritom to otužuje vzťahy ešte viacArthalion píše:V opacnom pripade moze muz zene umyt vlasy, o holeni tam v tomto pripade rec nebola.
Inac, jedina vec na ktoru si teraz mozem stahovat je, ze este nemam novy pocitac.
Takze nove instalacie vzdy znamenaju nove mazanie.