I ve své sviňácké prvotině se s tím Dušek vypořádal se ctíVampiria píše:Vlasák: "Je nám skvěle, je nám hej, přijel k nám pan diskžokej, má s sebou hity co se nám tolik líbí, přijel boží jezdec na cestu nám svítí, je to fajn" anebo "půjdem semhle, půjdem támhle, kdyby něco, berem kramle"
Je to jeden z mých nejoblíbenější filmů. Imho nejlepší Vorlův počin. Dušek ve své historicky první roli svině
Film - archív
Moderátor: sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Wow, asi takhle bych to taky popsal (teda snažil bych se).Vampiria píše:Boha jeho! Ano, nedávno jsme na to koukali, to byla blbost...Slovensko coby něco mezi Čečnou a kdovíčím, kde si za niklák koupíš síť hotelů![]()
klub Vandersexx, Ital a jeho "Mi skusi".......no děs. Okamžitě po dokoukání se to smazalo
. Ale neusnula jsem u toho
![]()
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
http://www.tv-porady.cz/?clanek=clanek23
Opičí král - na tenhle seriál si čas od času vzpomenu. Škoda, že už nebudou dělat žádnou reprízu
Ale očividně je možné ho odněkud stáhnout
Kniha (četl jsem ji kdysi dávno) je taky prima
Opičí král - na tenhle seriál si čas od času vzpomenu. Škoda, že už nebudou dělat žádnou reprízu
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Viděl.LordArian píše:Včera jsem viděl naprosto bláznivou komedii Eurotrip- viděl ji někdo??
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jéé, doby mého dětstvísevencreature píše:http://www.tv-porady.cz/?clanek=clanek23
Opičí král - na tenhle seriál si čas od času vzpomenu. Škoda, že už nebudou dělat žádnou reprízuAle očividně je možné ho odněkud stáhnout
![]()
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Mě taky, ale dík nízkému věku kdy jsem ho viděl a současné začínající skleróze jsem už většinu zapomělVampiria píše:Jéé, doby mého dětstvísevencreature píše:http://www.tv-porady.cz/?clanek=clanek23
Opičí král - na tenhle seriál si čas od času vzpomenu. Škoda, že už nebudou dělat žádnou reprízuAle očividně je možné ho odněkud stáhnout
![]()
Kniha (četl jsem ji kdysi dávno) je taky primaten seriál se mi MOC líbil
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Viděl jsem to... Hmmm, nevím co o tom říct...
Nemám chuť se na to dívat podruhé - prostě film, který když promeškáš, tak se nic nestatne
Hraje tam moje oblíbená herečka, ale na druhou stranu herec, kterého opravdu nemusím (a není to Tim Roth
).
Nemám chuť se na to dívat podruhé - prostě film, který když promeškáš, tak se nic nestatne
Hraje tam moje oblíbená herečka, ale na druhou stranu herec, kterého opravdu nemusím (a není to Tim Roth
Tim Roth je naprosto squelej, hlavne ve Ctyrech pokojich :)sevencreature píše:Viděl jsem to... Hmmm, nevím co o tom říct...
Hraje tam moje oblíbená herečka, ale na druhou stranu herec, kterého opravdu nemusím (a není to Tim Roth).
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele: