Might and Magic [M&M]

Moc je výsadou silných, magie moudrých. Zvol si svou cestu skrze zákoutí světů, kterým tyto elementy vládnou.

Moderátor: Vallun

Odpovědět

Který díl máte nejraději?

Might and Magic Book I
0
Žádná hlasování
Might and Magic II: Gates to Another World
0
Žádná hlasování
Might and Magic III: Isles of Terra
3
3%
Might and Magic IV: Clouds of Xeen
2
2%
Might and Magic V: Darkside of Xeen
2
2%
Might and Magic VI: Mandate of Heaven
31
33%
Might and Magic VII: For Blood and Honor
35
37%
Might and Magic VIII: Day of the Destroyer
9
10%
Might and Magic IX: Writ of Fate
7
7%
Might and Magic IV + V: World of Xeen
1
1%
Swords of Xeen
4
4%

Celkem hlasů: 94

Anthrax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anthrax »

Obyč očarovaný předměty fungujou v pohodě, doporučuju si místo poloartefaktu editorem přehodit normální věcičku s očarováním.
Si senor ! la revolucion
Si senor !, si senor, somos la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Jab píše:JJ, jdou po tobě stále v obou chrámech. A taky se vyplatí oba vymlátit, hlavně ten, který de facto přináleží k tvé vlastní straně. Ty pláště (temnoty a světla) jsou prostě trašně fajn.
Oba pláště jsem nosil a lepší prostě nejsou. Pokud ovšem nenajdeš plášť, který má bonus k TZ. U temnoty je jasné, že se hodí ten bonus pro magii, ale u světla jde jen o TZ.

Pokud jde o vílí prsten, tak ten je podle mě k ničemu. Ale prsten ducha IMHO zlepšuje účinnost kouzel ducha.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Anthrax píše:Tyhle poloartefakty opravdu nefungují (nejen pláště, ale třeba i Vílí prsten nebo prsten ducha).
Tak tyhle prstýnky mi určitě fungují. Oba přidávají +2 k dotyčné magii. Zatím jsem se ještě nedostal k plášťům, ale jsem přesvědčen, že budou fungovat též. 8-)
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

Jab píše:
Anthrax píše:Tyhle poloartefakty opravdu nefungují (nejen pláště, ale třeba i Vílí prsten nebo prsten ducha).
Tak tyhle prstýnky mi určitě fungují. Oba přidávají +2 k dotyčné magii. Zatím jsem se ještě nedostal k plášťům, ale jsem přesvědčen, že budou fungovat též. 8-)
Jaká verze hry?

Kód: Vybrat vše

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
             ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
[/size]
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Razfallow píše:
Jab píše:
Jaká verze hry?
No, je opatchovaná posledním patchem. Něco jako 710-11. Prostě ten poslední. ;-)
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

Já naposledy použil ten neoficiální patch 1.21, ten má podle popisu obsahovat i 1.1.

Kód: Vybrat vše

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
             ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
[/size]
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Razfallow píše:Já naposledy použil ten neoficiální patch 1.21, ten má podle popisu obsahovat i 1.1.
Pláště fungují též (+4 k light resp. dark). Akorát jsem se teď byl zase po dlouhé době vycvičit (+10 úrovní pro všechny) a nějak se mi moc nechce obíhat zase ty cvičitele. Chjo. :-(
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Jab: No ale vyplatí se to. Taky jsem trénoval družinu po více úrovních, ale pak jsem chodil k učitelům, až mě tam zavál nějaký úkol nebo jsem tama alespoň procházel. Někteří jsou vcelku pohromadě, někteří ouplně mimo, záleží i na tom, jestli už máš městskou bránu, pokud ne, tak to je utrpení. :lol:
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Koveras píše:Jab: No ale vyplatí se to. Taky jsem trénoval družinu po více úrovních, ale pak jsem chodil k učitelům, až mě tam zavál nějaký úkol nebo jsem tama alespoň procházel. Někteří jsou vcelku pohromadě, někteří ouplně mimo, záleží i na tom, jestli už máš městskou bránu, pokud ne, tak to je utrpení. :lol:
No, zjišťuji, že ani ty dobráci nejsou tak špatní. Paralýza je super kouzlo. Sice nevyjde hned napoprvé, ale i tak je to hodně dobrá věc.
Samozřejmě shrapmetal je stále pro mě nej. ;-)

Cvičit už se asi nebudu. Co jde, už mám povýšené, takže proč... Nadto jsem stejně strávil dost času v té přiblblé aréně. Těžko jsem tamnímu šéfovi vysvětloval, že partička Queen of Dead není nic pro hrdiny na 25 úrovni. :roll: :-D Nakonec jsme se dohodli a můj knight (cavalier) po zásluze povýšil na championa. 8-)

Nighon jsem si nechával až naposled (water master - town portal). Už mi chybí jen Maze, Colony Zod (bo jak - Xenofex) a pak ten strašný Lincoln.
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

Tak dohráno na lvl 52 za světlo. Trvalo to 2 roky, 9 měsíců a 18 dní. Ale bodů mám jen 10189, pročež začínám pochybovat, že ty body nějak odráží čas dohrání. :roll:
Mmj. temnota je lepší! :twisted:
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

necrotising_ píše:http://www.mightmagic7.wz.cz/zebricek/M ... iricek.jpg:) neni to ode me :).
Už jsem to viděl. Podle mě je to cheat nebo strašná zhovadilost. Přes tunely do Eofolu se nejde dostat ani se svitkem neviditelnosti (včera jsem tam šel). Po cestě je několik rozdováděných behemotů, kteří se dají jen a jen zabít (blokují cestu). Nadto těch svitků neviditelnosti by potřeboval během hry asi 20.
A mmj. Aréna na lvl 5 možná nemusí být až tak složitá, ale tyhle postavy nemají ještě prakticky žádné schopnosti, pomocí kterých by si to zjednodušili (+ zabere asi 5 týdnů času).
No, prostě je to divné. 8-)
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Jab píše:Tak dohráno na lvl 52 za světlo. Trvalo to 2 roky, 9 měsíců a 18 dní. Ale bodů mám jen 10189, pročež začínám pochybovat, že ty body nějak odráží čas dohrání. :roll:
Mmj. temnota je lepší! :twisted:
Congratulations!!! :applause:
Čas určitě ovlivňuje počet bodů v konečném hodnocení.
Co se týče té temnoty, tak to souhlasím.
Anthrax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anthrax »

Si senor ! la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Hmm...zajímavý způsob jak se bavit u hraní MaM7. V seznamu gratulujících osob ale budu chybět.
Odpovědět

Zpět na „Might and Magic“