Sporty

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Rovněž se na ZOH velmi těším. Už mi ten curling chybí :-)
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

ZOH mám taky v oblibě a kupodivu taky víc než LOH.
Hokej to je samozřejmost no a u curlingu se dobře usíná :-D
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

yenn píše:Už mi ten curling chybí :-)
Tak si vezmi hrablo na sníh a můžeš nám jít 'zbezpečnit' chodník před barák :lol:

Koveras: já u toho tedy rozhodně neusnu. Jsou to hrozné nery :-D ...... tak, velké že to po pár vteřinách sledování přepínám :mrgreen:
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
yenn
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yenn »

Frosty píše:Tak si vezmi hrablo na sníh a můžeš nám jít 'zbezpečnit' chodník před barák :lol:
:-D Smůla - já jsem vyhraněný sportovec teoretik :-D
Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Frosty: Souhlas. Ale je to lepší, než pool na Eurosportu. :lol:
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Koveras: Eurosport už bohužel nemám. Na co se dalo koukat byly ty 'technické' exhibice :-P Co mě nebavilo (nejspíš proto, že neznám pravidla :mrgreen:) byl karambol :-? A pool já stejně nejradši 'živě' nebo na ICQ :lol:
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Frosty: Máš recht, v hospodě to občas dávaj a pořád neznám a ani nebudu znát pravidla, bo mě to vůbec nezajímá, ale v hospě se na to dobře kouká. :lol:
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Tak jsem zatím velmi mile potěšen výkony Jakuba Jandy ve skocích na lyžích. Po čtyřech závodech 1., 7., 2., a 1. místo?? Good!!
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Yachiko píše:Vlasák:

Počkať, v nedeľu je ešte SP v zjazdovom lyžovaní v USA? :oops:

Pokiaľ nastúpi na štvorhru Beck, tak to budú mať Ančič s Ljubičičom veľmi ťažké. S Mertiňákom je totiž Beck veľmi dobre zohraný - neviem či si videl ako z dovrca zmietli v semifinále dvojicu Nalbandian - Coria... ak sa im bude dariť takýmto spôsobom, tak verím, že vyhráme... otázka je však naozaj či Beck vôbec nastúpi... :-?

Ja dúfam, že Malysz ešte má svetu skokov čo ukázať. Myslím, že len dočasne stagnuje. Aj keď od dôb keď naozaj všetkým ulietaval sa jednoznačne špička skokanov rozšírila a skvalitnela, takže to už nebude také "jednoduché"...

A ZOH? Na tie sa už naozaj neviem dočkať... síce máme menej želiezok v ohni ako vy ( my len hokej, mužský beh na lyžiach, prípadne sankári,... ), ale teším sa na závody všeobecne. Zimných športov sledujem podstatne viac než letných. Fakt, že by to chcelo na celé trvanie ZOH voľno, lebo fakt nebudem vedieť na čo sa skôr pozrieť... :lol: :-P
No, Aamodta jsem lehce přechválil - obřák mu v sobotu nevyšel a slalom v neděli ani nejel ;-)

S DC docela škoda, že jste to nedotáhli. 2:3 s Chorvatama, kteří byli v laufu, a navíc bez Becka, to je výsledek dobrej, ale na vítězství holt nedostačující :roll:
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Tak Artmedia na tom včerajšom blate podala úžasný výkon... na postup chýbalo len naozaj málo - v 2. polčase sme mali nespočet šancí - bola to už aj smola. Porto v druhom polčase bolo na našej obrannej polovici s loptou možno dokopy 5 min čo naozaj svedčí za všetko - dostali sme ich pod absolútny tlak... na lepšom teréne by sme tie šance využili určite, ale na to sa vyhovárať nedá... nevadí na jar tu máme aspoň pohár UEFA...
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

S tým Beckom to je veľká kauza, ale zatiaľ sa to ututláva a mlčí... my sme bez neho nemali šancu uhrať s Chorvátmi víťazstvo - Mertiňák je hráč na štvorhru a Kučera na nič vďaka tomu, že už cca 4 roky poriadne nehral a ani netrénoval... chcel by som vidieť keby u nich nemohla hrať dvojka - Ančič a musel by hrať Karlovič - to by asi vyzeralo všetko inak...
A keby hral Beck... :pray: , tak by sme určite vyhrali - za neho hovoria jeho výkony v DC - padol Nadal, Nalbandian a iné hviezdy... však už len to akým spôsobom porazil Nalbandiana - víťaza Masters cupu za všetko hovorí...
Lenže to sú všetko len také teórie - dopadlo to ako to dopadlo, lenže pri prehrách sa takýmto veciam asi ťažko vyhneme...
Vlasák
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasák »

Yachiko: viděl jsem sestřih a docela jste je válcovali, to bylo na výhru, škoda :roll: (ten terén byl naopak na přeložení zápasu, to byla síla 8-) ).
Infinity forever! - Baldur's Gate II add-on CZ
Fórum plné RPG - RPG fórum

Obrázek
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Kvalifikace je zavřená, tak to napíšu sem...co říkáte na rozdělení týmů pro MS? Já myslím, že to rozdělili docela šalamounsky...
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Copak se na Slovensku nenašla lepší tráva? Myslím, že v mimořádných případech lze přesunout zápas na jiné hřiště...
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Fascinující bylo, jak se balón při jedné z poslední šancí v té "vápnové bažině" úplně zastavil.. :-)
Zamčeno

Zpět na „Archivy“