ale myslim že i tak na mě něco leze, ale možná je to jen přepracováním
Blbá nálada I: Nechutná skládka depresí
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No, já jako každoročně si už od půlky listopadu říkám - ''jo, příští týden se vypravím do města a pokusím se vyřídit ty dárky'' - ehm - no - jak to většinou končí víte asi všichniLordArian píše:Ježiši,dárkyLandor píše:já nemám žádné dárky, já nevim co koupit
ale myslim že i tak na mě něco leze, ale možná je to jen přepracováním...na ty jsem ještě vůbec nevzpoměl...hrůza!
Ale dfcto loni se u nás tak nějak vánoce úplně přešli. Nějak nikdo neměl chuť ani náladu je nějak slavit, tudíž se ani nějaké obdarovávání nekonalo - a stalo se něco? NE
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Kdepak pomlau a jistě. Myslím, že Vánoce už se oním komerčním napevno svátkem staly. Ale nezbožňuju je ani jako svátky lásky, míru, blá blá... Pokud mám někoho rád, snažím se tak k němu chovat celý rok, nepotřebuju na to speciální svátek...KOFi píše:Vánoce se prostě pomalu (ale jistě) stávají jen dalším trapným komerčním svátkem, kvůli kterému se lidé i zadlužují..
![]()
- Vždyť o tom to přece vůbec není
![]()
Jak patrno, Vánoce opravdu nesnáším a ony deprese už mi klepou na dveře.
A dárky jsem, až na jendu vyjímku, ještě nekoupil...
Ja mam k Vianociam zatial neutralny vztah, nesposobuju mi depresie ani nic podobne. Snazim sa uzit si Vianoce so svojou rodinou tak dobre ako to je len mozne. So svojimi rodicmi mam dobry vztah, takze to nie je problem a nie je to pretvarka.
Jednoducho sa k sebe spravame rovnako pozorne ako po cely rok, len s vedomim, ze bude mozno lepsia vecera.