Pan Bača: Snad to až tak návykový není
Jakou používáte myš a klávesnici?
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Frosty: Jj, ty tlačítka Power a spol. byly hlavní důvod, proč jsem chtěl klávesnici bez nich - u kamaráda se mi taky několikrát podařilo je omylem zmáčknout (když jsou hned vedle Pause
).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Aha, tak tenhle typ (konkr. klávesnice Chicony), který je má nad pauzou - ten mám pro změnu v prácisevencreature píše:Frosty: Jj, ty tlačítka Power a spol. byly hlavní důvod, proč jsem chtěl klávesnici bez nich - u kamaráda se mi taky několikrát podařilo je omylem zmáčknout (když jsou hned vedle Pause).
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Systematickému náporu kávy, koly, masné stravy, čokolády a různých branbůrků/křupek podlehne časem každáMCZ píše:Obyčejná klávesnice, tu mám už dlouho, nestěžuju sia musím zaklepat - pořád dobře funguje
.
Myška Logitech optická zhruba za 300, bez nějakých přídavných tlačítek. A do čehokoli značky Genius už nikdy nepůjdu.
Jinak s Geniusem souhlasím, jsem nešťastným majitelem jejich reprosoustavy 5.1.. :-/
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ajantis: no, je fakt, že moje klávesnice moc takovýchto pohrom nezažila, i když smetí je v ní více než dost.
Já mám ještě od Geniusu sluchátka. Sice dost levná, ale u jiného výrobce bych rozhodně koupil lepší produkt, tohle jsou neskutečné shity a už zase (snad po čtvrté - mám je asi rok...) je budu muset reklamovat. Ale asi se na to vykašlu a koupím si úplně nová, ještě si tak něco vybrat.
Jinak máte už setkání s ohebnou klávesnicí? Je docela drahá a spíše jen taková srandička, ale rozhodně zajímavá. Naproti tomu se mi vůbec nezamlouvá holografická klávesnice. Na ťukání do dřeva bez možnosti klávesu nahmatat bych si asi nezvykl...
Já mám ještě od Geniusu sluchátka. Sice dost levná, ale u jiného výrobce bych rozhodně koupil lepší produkt, tohle jsou neskutečné shity a už zase (snad po čtvrté - mám je asi rok...) je budu muset reklamovat. Ale asi se na to vykašlu a koupím si úplně nová, ještě si tak něco vybrat.
Jinak máte už setkání s ohebnou klávesnicí? Je docela drahá a spíše jen taková srandička, ale rozhodně zajímavá. Naproti tomu se mi vůbec nezamlouvá holografická klávesnice. Na ťukání do dřeva bez možnosti klávesu nahmatat bych si asi nezvykl...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hehe, pro tohle jsem vymyslel název "svačinová klávesnice"Ajantis_CG_thief píše:Systematickému náporu kávy, koly, masné stravy, čokolády a různých branbůrků/křupek podlehne časem každá![]()
Jinak ten IntelliMouse Explorer 4.0 je zatím super (jen je zajímavé kolečko - necvaká, ale pohybuje se plynule - což může být problém při hrách, pokud je na kolečku třeba změna zbraně). Ale na práci je to super
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Fičím na klávesnici i myši Trust. Vše bezdrát a myš optická.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
Mys: Logitech MX310 - koupil sem si ji, abych si zvedl skill, dkyz sem hraval CS
Klaveska: obyc geniuska, ale premejslim o naky pekny cernostribrny (aby ladila s mysi), ktera by byla tezka aby neklouzala po stole.
A co podlozky? Jaky mate?
Ja sem si nechal dat od sestry k narozkam jednu peknou s gelovou bouli pod zapesti
na LANky k nezaplaceni :)
Klaveska: obyc geniuska, ale premejslim o naky pekny cernostribrny (aby ladila s mysi), ktera by byla tezka aby neklouzala po stole.
A co podlozky? Jaky mate?
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jak kdy, někdy stůl, někdy obyč. hadrovku asi taky kolem 20Kč. 
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele: