Dobrá nálada I: Archív
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Kdes na to všechno vzal?LordArian píše:Tak se mi nálada hodně zlepšila, protože jestli vše půjde, tak jak má, budu mít už v neděli internet a kabelovku a do vánoc dokonce i novou televizi...

[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Heh, na tom internetu přes kabelovku by mi vadilo, že musím platit i to kabelový tv vysíláníLordArian píše:Tak se mi nálada hodně zlepšila, protože jestli vše půjde, tak jak má, budu mít už v neděli internet a kabelovku a do vánoc dokonce i novou televizi...

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Malá myší anabáze.
Původně tento příspěvek málem skončil v náladě špatné, ale 'dobrá věc' se podařila
V jedné klidné chvilce jsem zaslechl v kanceláři z tiskárny povědomé nenápadné zvuky – myš!
Již dvakráte jsem z oné tiskárny myšu vyháněl. Jednou neobezřetně přímo v kanceláři – myš z tiskárny vyskočila a fofry za skříň. Inu zatarasil jsem jí jeden vchod a před druhý dal pastičku (bez návnady) Cca za 2 hodinky CVAK!
(smrt v přímém poslechu
)
Po druhé už jsem šel ven a stejně tak i dnes. Myšu se změna teploty a manipulace s tiskárnou evidentně nelíbila, tedy zvuky začaly nabývat na intenzitě. Po zhruba 8 minutách kdy se mi nepodařilo vychytat polohu posuvníku cartridge tak, aby mohla myšu vyběhnout, jsem začínal být již velmi nas...
Po dalších 5i minutách jsem rázně posuvníku a přítlačnému zařízení pomohl hrubou silou – a co nevidím – MRTVÁ myšu
Zřejmě jí - díky mému předchozímu neustálému zapínání a vypínání tiskárny – posuvník cartridge v jeden okamžik 'ublížil'

Tedy již nemám v kanclu myš z čehož mám dobrou náladu
Původně tento příspěvek málem skončil v náladě špatné, ale 'dobrá věc' se podařila

V jedné klidné chvilce jsem zaslechl v kanceláři z tiskárny povědomé nenápadné zvuky – myš!
Již dvakráte jsem z oné tiskárny myšu vyháněl. Jednou neobezřetně přímo v kanceláři – myš z tiskárny vyskočila a fofry za skříň. Inu zatarasil jsem jí jeden vchod a před druhý dal pastičku (bez návnady) Cca za 2 hodinky CVAK!

Po druhé už jsem šel ven a stejně tak i dnes. Myšu se změna teploty a manipulace s tiskárnou evidentně nelíbila, tedy zvuky začaly nabývat na intenzitě. Po zhruba 8 minutách kdy se mi nepodařilo vychytat polohu posuvníku cartridge tak, aby mohla myšu vyběhnout, jsem začínal být již velmi nas...
Po dalších 5i minutách jsem rázně posuvníku a přítlačnému zařízení pomohl hrubou silou – a co nevidím – MRTVÁ myšu

Tedy již nemám v kanclu myš z čehož mám dobrou náladu

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ajantis:
kdepak - tetno čin (smrt oné myšu) nebyl mým záměrem, tedy se cítím téměř nevinen
Navíc vzpomenu-li na léto, kdy jsem z vodních hladin zachraňoval topící se motýly a broučky před jistou smrtí - tak se body temné a světlé strany tak nějak vyrušili
Navíc mi teď začala pauza na oběd, tedy má dobrá nálada stále trvá

Navíc vzpomenu-li na léto, kdy jsem z vodních hladin zachraňoval topící se motýly a broučky před jistou smrtí - tak se body temné a světlé strany tak nějak vyrušili

Navíc mi teď začala pauza na oběd, tedy má dobrá nálada stále trvá

- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
MCZ: šak já to taky neudělal vědomě. Můj záměr byl ten, aby z té tiskárny vyběhla - pak ať si venku dělá co chce. Leč přírodažel asi nebyla tak šikovná jako ta před ní, no.
Neříkej, že těm komárům dáváš nejdříve podmínku s výstrahou..?
No, při záplavách před třemi roky to bylo vážně umění večer v klidu spočinout 
Jinak mám dobrou náladu z jednoho - vlastně dvou - důvodů: za 1. je pátek a za 2. si do konce roku ještě musím vybrat 8 dní dovolené

Neříkej, že těm komárům dáváš nejdříve podmínku s výstrahou..?

Jinak mám dobrou náladu z jednoho - vlastně dvou - důvodů: za 1. je pátek a za 2. si do konce roku ještě musím vybrat 8 dní dovolené

- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
No zas tak tragicky to neberu, jen jsem se divil tomu, že má z její smrti Frosty dobrou náladuArthalion píše:MCZ: Tak tragicky by som to s tou mysou nebral.![]()
![]()
Dnes mam cely den dobru naladu, mal som pekny den, bol som v cajovni s kamaratmi na fajke a poriadne som sa zasmial. Ehm, teda, poriadne je slaby vyraz, bol som dost zhuleny.

BTW - to se tam u vás na Slovensku dává v čajovnách k vodní dýmce i marihuana?