Prince of Persia: The Sands of Time

Akce, strategie, adventury, plošinovky, závodní, sportovní a logické hry ... prostě žádné RPG.

Moderátor: sevencreature

Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Vampiria píše: Elessar: To není tím, že je to konzolovka...hry přetažené z konzolí jsem hrála a problém mi nedělali, anžto tam nebylo třeba skákat po zdech jako idiot.
myslel som ten save system ;)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Elessar: A jo tohle 8-) . Mě by ten save systém neštval, kdybych nemusela křepčit po těch zdech, jelikož když se někde šikovně rozplácnu a prince již není více a předtím jsem tam dost dlouho hopkala a musím zase znovu od začátku...no netěší mě to, mám-li hovořit bez vulgarit 8-)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Cammaris
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cammaris »

počkej až budeš skákat po krápníkách, který se s tebou budou ulamovat
(zkus najít ten správnej směr odskoku když se to pořád mění podle kamery-já na to šel párkrát i metodou pokus omyl a tan sejv by se tam opravdu hodil)
a zkus běhat po podlahách který se budou rozpadat ;-)
SiNuHeT
Sigilan

Příspěvek od SiNuHeT »

S těmi savy bych moc problém neviděl, je jich celkem dost (30-40). Jediná vada na kráse je kamera, ale na tu se dá zvyknout. ;-)
Jsi-li něčím nesmírně roztrpčen nebo zkrušen, pak se rozpomeň, že lidský život je mžik a že všichni co nevidět odejdeme.
-Marcus Aurelius
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Vampiria: Všechny skoky jsou v pohodě - architektura je založena na pravých úhlech - tj. není moc možností, jak se natočit. Je to vážně děsně jednoduchý - jediná věc, která mi v PoP SoT přišla alespoň trochu obtížná byly kupodivu boje :lol:
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Cammaris
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cammaris »

Houby :-( boje jsou těžký když nevíš co máš mačkat,některý skákání bylo horší pravda většinou to jde odhadnout ,ale v rychlosti když skáčeš ze zdi na ze´d je těžko čas přemejšlet kam zmáčknout klávesu :roll:
Bojovat se většinou naučíš hned u Sand Kinga pak už o moc těžší ;-) nejsou,možná ten ve výtahu a předposlední jsou ještě truchu obtížnější ,jinak se to dá.Vezír mě celkem zklamal i když ovládá pár triků.
Cucoolookiam :silenced:
emo_freak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emo_freak »

Bhaall píše:Udělej virtuálku,bo NO-CD crack ne...mě sere ten non-compatibil with GF4
To mi xces rict ze to nepujde s GeForceFX5200? Prave se to chystam stahnout... To by me dcl sralo :(
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Nevim, jak ty, ale ja mezi GF4 a GFFX vidim rozdil...
emo_freak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emo_freak »

necrotising_ píše:Nevim, jak ty, ale ja mezi GF4 a GFFX vidim rozdil...
To sem rad :) No vis... ja tomu nak zvlast nerozumim, to jejich cislovani... :oops:
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

GFFX je GF 5. generace, GF4 necekane generace 4..
emo_freak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emo_freak »

No taxem to stahnul a sem vazne zklamanej. Nejhorsi ze vseho je ta kamera, jeden se nemuze ani poradne rozhlidnout. Dalsi vec je seve system ruku v ruce s lezeni po zdech, jednou sebou placnu a jedem od znova. No a do tretice boje sou dobry na oddelani mysi. :evil: Takze mileho Prince ceka uninstall a jediny co po nem na disku zbyde budou 2 image soubory...
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

coby128: :lol: Takhle odpálit tak dobrou hru :shock: No já si ho určitě dám někdy zase znovu :-P
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
emo_freak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emo_freak »

sevencreature píše:coby128: :lol: Takhle odpálit tak dobrou hru :shock: No já si ho určitě dám někdy zase znovu :-P
Je mi lito, ale nepresvedcilo me to...
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Nevíte někdo jak vypnout ten otravný respawn nepřátel v soubojích, už mě to občas fakt ***** :evil:
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

AlieN: Jaký respawn? :shock: Nic takového tam přece není :wink:

V každém boji se vyskytne určitý konečný počet nepřátel (čím dál jsi ve hře, tím je jich obvykle víc) - jak je zabiješ, boj skončí.

Hmm, jak jsi daleko? :think: Pokud někde na začátku - víš doufám o tom, že každého nepřítele, který leží na zemi musíš dorazit dýkou času? Případně když je zabiješ kombem (tj. zmrazíš dýkou a rozsekneš), tak to není potřeba.

P.S. Ten poslední odstavec jsem tam hodil jen pro jistotou :wink:
Odpovědět

Zpět na „Jiné hry“