Anthrax: Do hašiš baru určitě.
Hudba: Co posloucháte?
Moderátor: sevencreature
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
MCZ: Strašně!
A jak to tak vypadá, tak dlouho chybět bude.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- Elessar
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Na audiofinde je k stiahnutiu Bowieho trojcedeckova Platinum Collection o objeme 50 piesni- neviete, ci to uz ide kupit v CR/SR? Zase to vidim tak, ze moj discman bude minimalne na dobu jedneho mesiaca plne obsadeny :)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Tak toto v nasej krcme pocuvam furt v ,,dzuboxe,, ( spolu so SOAD) , az kym mi nejaky debilny nacek nepride dat na pi*u (ale vacsinou mam v ruke billiardove tago takze je kludAnthrax píše:Tak jsem si po delší době pustil Sex Pistols a jsou pořád stejně dobrý, jestli ne lepší.........
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Myron
no ja sa o toto nestaram ,ani nesledujem TV alebo radio,proste ich pocuvam bez ohladu na to aku maju popularitu,takze neviem ako je to u ostatnych posluchacov radia atd...Ajantis_CG_thief píše:SoaD už jsou opravdu všude, ve čtvrtek jsem se dokonce dočtl v novinách, že v UK jsou v prodejnosti ...
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Myron
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Raider: tak ať si je poslouchá kdo chce, ale nejhorší na tom je, že se tahle změna projevuje i na jejich hudbě- holt jim zachutnala ta sláva u mas, takže se jí ještě více přizpůsobují... (viz Mezmerize a Hypnotize) :-/ Ale zatím se to ještě dá poslouchat, snad nedopandou jako Eminem... btw třeba jeho album Marshall Mathers bylo ještě skvělé, ale jaká obluda je z něj dnes...
No nerk bych ze zacali, treba album Dookie bylo este takovy neskodny...Ajantis_CG_thief píše:coby182: Green Day tak hlavně už začali. Ale přece jen myslím (a doufám), že ke Green Day mají naštěstí ještě poměrně daleko...
Btw zajimavy je ze obe kapely spojuje postoj k politice USA :) asi je to dneska v mode :D
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
coby182: no v módě je to dneska každopádně, ale u Systémů mi to vždycky přišlo upřímnější (ostatně u nich primárně nejde o pana Bushe, ale o celou lidskou společnost). Navíc oni tenhle svůj postoj neprezentovali jen v hudbě, načež si nešli pro ceny MTV... (snad se toho ani nedočkám)
btw dnes jsem viděl South park se skupinou KoRn- super, měl jsem radost
btw dnes jsem viděl South park se skupinou KoRn- super, měl jsem radost