Edit : pozeral som do adresára hry a ten súbor sa tam nainštaloval, tak zatial to vyzerá v pohode

Moderátor: sevencreature
Ja som to našiel a stiahol, ale seederov bolo moc málo, to je pravdanecrotising_ píše:Na minulem Invexu, kde jsem si koupil orig IWD1 (180 kc) jsem premyslel, jestli si koupit i Thief 2. Nakonec jsem si ho nekoupil... a do ted toho lituju :). Na torrentech jsem to nenasel (nebo nasel, ale chybel seeder), na DC taky ne.
Nevím proč, ale mě z toho jímají spíš obavy. Zvlášť po té, co jsem se dočetl, že BioShock vyjde i na konzole. Jak dopadl Deus Ex 2 je všeobecně známo. Navíc Electronic Arts nemohu zapomenout ukvapené vydání System Shocka 2, což se negativně podepsalo na jeho konci. Oni jsou schopni vypustit do světa klidně bezduchou realtimovou strategii s názvem System Shock War Battle.Ajantis_CG_thief píše:Zajímavá shoda okolností nebo také „shoda okolností“. Prakticky ve stejnou dobu vyšly najevo dvě tak trochu související skutečnosti. Jednak Electronic Arts obnovili registraci ochranné známky System Shock, samozřejmě vztahující se k počítačové hře a to s online/mobilní podporou, nic více, ale pro srandu to nedělají.
A zároveň oznámila firma Take 2 akvizici úspěšného studia Irrational Games, které jednak pro EA vytvořilo System Shock 2 a jednak chystá jeho „spirituální“ pokračování BioShock (od předloňských prvních informací o něm ale nic moc nového známo není)
No nezní to slibně? Hlavně na Bioshock se těším jako malej už od prvního oznámení :-P
Sice to nevypadá zle, ale myslím si, že SS2 to jen velice těžko překoná..yenn píše:Preview na BioShock.