Firewalls, Antivirs, Antispyware
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Jo, to kdyby mi takhle zpomalil net, tak bych stáhl DVD film (9G) za více než hodinu - no fuj, ještě že mi net nezpomaluje. (drobné škodolibé rýpnutí :))LordArian píše:Nainstaloval jsem si na komp Avasta a měli jste vidět, co udělal za BORDEL. Pral se s Firewallem, zablokoval ICQ, spomalil net o min 80% a 3x se dožadoval aktualizace, přestože ji měl. Nikdy více!!!
Žralok, který štěká, nekouše.
- Koveras
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Co to bylo za verzi?LordArian píše:Nainstaloval jsem si na komp Avasta a měli jste vidět, co udělal za BORDEL. Pral se s Firewallem, zablokoval ICQ, spomalil net o min 80% a 3x se dožadoval aktualizace, přestože ji měl. Nikdy více!!!
Nemáš ho už preventivně zavirovaného?

[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
LordArian: No antivir v podstatě není stejně potřeba... Resp. je dost k ničemu - prevence je lepší než lék (ale taky mám své věrné AVG, které mi sice za půl roku, co je na tomhle počítači žádný vir nenašlo, ale aspoň je zábavné ho aktualizovat
).

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
No já jednou takhle nainstaloval Avasta do práce a 3dny jsme tam pak byly bez kompuLordArian píše:Nainstaloval jsem si na komp Avasta a měli jste vidět, co udělal za BORDEL. Pral se s Firewallem, zablokoval ICQ, spomalil net o min 80% a 3x se dožadoval aktualizace, přestože ji měl. Nikdy více!!!

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Koveras: můj počítač je čistá kráska
drake127:No, já mám sice jen 512 kb ale zase je to přes kabel
7c : Prevence?? O té mi ani nemluv. MCZ mi přes ICQ hodinu vysvětloval co se stane až nainstaluju Keiro Personal Firewall abych pak zjistil, že jsem stejně už 80% věcí víceméně tušil...

drake127:No, já mám sice jen 512 kb ale zase je to přes kabel
7c : Prevence?? O té mi ani nemluv. MCZ mi přes ICQ hodinu vysvětloval co se stane až nainstaluju Keiro Personal Firewall abych pak zjistil, že jsem stejně už 80% věcí víceméně tušil...
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele: