Co se táče anketní otázky, volím Malkaviany. Brujahové a Gangrelové jsou na můj vkus příliš "hrubí", Toreadoři zase příliš lidští
 Aristokracii (Ventrue) jsem nikdy moc nemusel a Nosferatu jsou oškliví
  Aristokracii (Ventrue) jsem nikdy moc nemusel a Nosferatu jsou oškliví  Tremere jsou za Malkavy jen těsně, ale jsou. (btw: je to jen obecné hodnocení, které se liší upír od upíra - třebas Jeanette (Malkavian) jsem si zdaleka neoblíbil tak jako VV (Toreador), Backetta (Gangrel), Jacka (Brujah) a Damsel (Brujah?)).
  Tremere jsou za Malkavy jen těsně, ale jsou. (btw: je to jen obecné hodnocení, které se liší upír od upíra - třebas Jeanette (Malkavian) jsem si zdaleka neoblíbil tak jako VV (Toreador), Backetta (Gangrel), Jacka (Brujah) a Damsel (Brujah?)).

ze Sabbathu mám ráda Lasombru a Tzimisce a zajímavé by zajisté bylo být Inconnu
 ze Sabbathu mám ráda Lasombru a Tzimisce a zajímavé by zajisté bylo být Inconnu 

Dle mého názoru by pro ně byl nejlepší Desert Eagle - nebo jak se mu v Bloodlines říká?
 Dle mého názoru by pro ně byl nejlepší Desert Eagle - nebo jak se mu v Bloodlines říká?