Film - archív

Centrum kultury města Sigilu, kulturní všehochuť ze všech sfér.

Moderátor: sevencreature

Zamčeno
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

LordArian: Obráceně to u mě neplatí - film/animace je prostě pohled a pochopení jeho tvůrce na zpracovávanou látku (tj. třeba knihu). Tj. je to jen omezené. Klidně se na to podívám a pak si knihu klidně přečtu. Ale potom už se na ten film obvykle znova nedokážu dívat - nebo dokážu, ale už se mi prostě moc nelíbí :-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Třeba v případě LotRa (kde jsem knihu četl dřív než viděl film) a myslím, že se mu výběr herců docela povedl.
Sekl se u mně s Elrondem (na něhož jsem koukal, že takhle prostě ne), s hlavními hobity (Bilbo a ostatní byli o.k.) a Stromovousem, kterého mám doteď zafixovaného jako opravdový košatý strom (ne 5 větviček - nohy, ruce,tělo). Dále se mi nelíbilo ztvárnění postavy Faramira, které nebylo "podle plánu", stejně tak useknutí hlavy vyjednavači Saurona, což jeho charakter taky docela shodilo. Ok, o čem jste to vlastně mluvili?
Žralok, který štěká, nekouše.
emo_freak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emo_freak »

LordArian píše:Hm....
Heh to ses moc nevyjadril :D
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

coby182: Já mám na ten film úplně opačný názor, tak to radši nechcu moc rzpitvávat víš ;-)
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

drake: tak to u mne se sekl úplně ve všem, kdyby jen v hercích... v celém vizuálním vyznění Středozemě, ale především v žánru- já nečetl LotRa jako akční knihu (ve smyslu akční film :-))
Ale když nad tím přemýšlím, u mne je obrovský problém už asi jen to, ŽE mi někdo vnucuje tu svou vizi- ať už je jakákoliv. Proto by s emi nikdy nemohl líbit film podle knihy...
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Ajantis_CG_thief píše:drake: tak to u mne se sekl úplně ve všem, kdyby jen v hercích... v celém vizuálním vyznění Středozemě, ale především v žánru- já nečetl LotRa jako akční knihu (ve smyslu akční film :-))
Tak to já se zase ne bitvy těšil, to je něco, co na plátně vážně můžu. Příběh zase raději čtu nebo hraju.
Žralok, který štěká, nekouše.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Drake: já sice vím, že Aragorn je tak silnej, že vykosí 20 skřetů najednou, ale když o tom čtu, je to ok, protože nemám před očima to konkrétní ztvárnění situace, ale když mi to pusitjou na plátně, přidje mi to docela trapné- obzvláště v podání Petera Jacksona...
Nemám rád téměř žádné bojové filmy, vyjma samurajských (Hrdina...), kde si nehrají na tu "naši západní realitu"... (všichni přece víme, že Jogíni UMÍ létat!)
emo_freak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emo_freak »

LordArian píše:coby182: Já mám na ten film úplně opačný názor, tak to radši nechcu moc rzpitvávat víš ;-)
hh, hele ten rokec na plese bych i skousnul, ale proc zabili draka a proc naopak neposlali mozkomora na Skrka jr., vzdyt to je naprosto klicovy!!!
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

coby182: Drak zemřít nemusel, prostě jen sletěl dolů. A toho mozkomora bych uvítal, to je pravda, na druhou stranu pro HP4 to klíčové není a jak to udělají v pětce, to už je jejich starost...
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
emo_freak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emo_freak »

LordArian píše:coby182: Drak zemřít nemusel, prostě jen sletěl dolů. A toho mozkomora bych uvítal, to je pravda, na druhou stranu pro HP4 to klíčové není a jak to udělají v pětce, to už je jejich starost...
No on opravdu xcipnul, pac to tam nekdo rikal (snad Ron). A uz na konci 4 Harrymu neverili, ze se Voldemort vratil... Nemuseli teda dat rovnou mozkomora, ale stacilo to zminit...
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

hm, rozhodne ty dvě minuty prihodit mohli, to je fakt. A co říkáš na imo nej scénu: "Cho, Harry se na tebe dívá..." :lol:
emo_freak
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emo_freak »

LordArian píše:hm, rozhodne ty dvě minuty prihodit mohli, to je fakt. A co říkáš na imo nej scénu: "Cho, Harry se na tebe dívá..." :lol:
V poho ;-)
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Já teda nevím,ale stát se to mě, tak se propadnu hambou...
Dalcor
Sigilan
Bydliště: Černá skála, Nightlund, Solamnie, Krynn, Mnohavesmír
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalcor »

Ajantis_CG_thief píše:vyjma samurajských (Hrdina...),
co má Hrdina spoelčného ze Samuraji?

BTW Harry mě dost zklamal - nejsem z něho nějak nadšený, ale ani byh hoi nezatracoval, hlavně je to takové neslané nemastné.

Třeba klíčový okamžik kdy je Harry bez kamaráda je poměrně dlouhá, tady je to 5 minut a krátká scéna o ničem...
Jamal
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jamal »

Videl jste nekdo Doom? Co vy na to?
I hold the key, I open the door,
and I decide who goes in and who doesn't
Zamčeno

Zpět na „Scéna mořského vánku“