Film - archív
Moderátor: sevencreature
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
LordArian: Obráceně to u mě neplatí - film/animace je prostě pohled a pochopení jeho tvůrce na zpracovávanou látku (tj. třeba knihu). Tj. je to jen omezené. Klidně se na to podívám a pak si knihu klidně přečtu. Ale potom už se na ten film obvykle znova nedokážu dívat - nebo dokážu, ale už se mi prostě moc nelíbí 

Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Třeba v případě LotRa (kde jsem knihu četl dřív než viděl film) a myslím, že se mu výběr herců docela povedl.
Sekl se u mně s Elrondem (na něhož jsem koukal, že takhle prostě ne), s hlavními hobity (Bilbo a ostatní byli o.k.) a Stromovousem, kterého mám doteď zafixovaného jako opravdový košatý strom (ne 5 větviček - nohy, ruce,tělo). Dále se mi nelíbilo ztvárnění postavy Faramira, které nebylo "podle plánu", stejně tak useknutí hlavy vyjednavači Saurona, což jeho charakter taky docela shodilo. Ok, o čem jste to vlastně mluvili?
Sekl se u mně s Elrondem (na něhož jsem koukal, že takhle prostě ne), s hlavními hobity (Bilbo a ostatní byli o.k.) a Stromovousem, kterého mám doteď zafixovaného jako opravdový košatý strom (ne 5 větviček - nohy, ruce,tělo). Dále se mi nelíbilo ztvárnění postavy Faramira, které nebylo "podle plánu", stejně tak useknutí hlavy vyjednavači Saurona, což jeho charakter taky docela shodilo. Ok, o čem jste to vlastně mluvili?
Žralok, který štěká, nekouše.
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
drake: tak to u mne se sekl úplně ve všem, kdyby jen v hercích... v celém vizuálním vyznění Středozemě, ale především v žánru- já nečetl LotRa jako akční knihu (ve smyslu akční film
)
Ale když nad tím přemýšlím, u mne je obrovský problém už asi jen to, ŽE mi někdo vnucuje tu svou vizi- ať už je jakákoliv. Proto by s emi nikdy nemohl líbit film podle knihy...

Ale když nad tím přemýšlím, u mne je obrovský problém už asi jen to, ŽE mi někdo vnucuje tu svou vizi- ať už je jakákoliv. Proto by s emi nikdy nemohl líbit film podle knihy...
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tak to já se zase ne bitvy těšil, to je něco, co na plátně vážně můžu. Příběh zase raději čtu nebo hraju.Ajantis_CG_thief píše:drake: tak to u mne se sekl úplně ve všem, kdyby jen v hercích... v celém vizuálním vyznění Středozemě, ale především v žánru- já nečetl LotRa jako akční knihu (ve smyslu akční film)
Žralok, který štěká, nekouše.
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Drake: já sice vím, že Aragorn je tak silnej, že vykosí 20 skřetů najednou, ale když o tom čtu, je to ok, protože nemám před očima to konkrétní ztvárnění situace, ale když mi to pusitjou na plátně, přidje mi to docela trapné- obzvláště v podání Petera Jacksona...
Nemám rád téměř žádné bojové filmy, vyjma samurajských (Hrdina...), kde si nehrají na tu "naši západní realitu"... (všichni přece víme, že Jogíni UMÍ létat!)
Nemám rád téměř žádné bojové filmy, vyjma samurajských (Hrdina...), kde si nehrají na tu "naši západní realitu"... (všichni přece víme, že Jogíni UMÍ létat!)
No on opravdu xcipnul, pac to tam nekdo rikal (snad Ron). A uz na konci 4 Harrymu neverili, ze se Voldemort vratil... Nemuseli teda dat rovnou mozkomora, ale stacilo to zminit...LordArian píše:coby182: Drak zemřít nemusel, prostě jen sletěl dolů. A toho mozkomora bych uvítal, to je pravda, na druhou stranu pro HP4 to klíčové není a jak to udělají v pětce, to už je jejich starost...
- Dalcor
- Sigilan
- Bydliště: Černá skála, Nightlund, Solamnie, Krynn, Mnohavesmír
- Kontaktovat uživatele:
co má Hrdina spoelčného ze Samuraji?Ajantis_CG_thief píše:vyjma samurajských (Hrdina...),
BTW Harry mě dost zklamal - nejsem z něho nějak nadšený, ale ani byh hoi nezatracoval, hlavně je to takové neslané nemastné.
Třeba klíčový okamžik kdy je Harry bez kamaráda je poměrně dlouhá, tady je to 5 minut a krátká scéna o ničem...