Zkoušel jsi ten v Mozille?sevencreature píše:yenn: Tak, tak - jen jsem to zapomněl doplnit - takže opraveno.
Jinak zpátky k tématu - neznáte nějaký dobrý freeware IRC klient? Tím mám na mysli, že s ním máte dlouhodobější zkušenosti. Já používám střídavě mIRC a plugin v Mirandě, ale oba mají své mouchy (mIRC je časově omezený shareware a v Mirandě je to občas trošku chaotičtější - třeba postrádám pamatování příkazů)
Software
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Žralok, který štěká, nekouše.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
LordArian: Jak by (doufám) řekl i CrowX, nejlepší kombinace pro Firefox je asi Flashgot extension v kombinaci s Flashget download managerem.
Jinak můžeš zkusit třeba Free Download Manager (ne že bych ho zkoušel, ale slyšel jsem o něm).
Jinak můžeš zkusit třeba Free Download Manager (ne že bych ho zkoušel, ale slyšel jsem o něm).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
No já poslední dobou používám standardní stahování přímo přes Firefox (Download Manager Tweak, takže je to v tabu) - dost stránek nemá rádo, když je tam víc připojení z jedné ip. Navíc to často rozdělení na víc částí neurychlí... Ale každopádně je Flashget suprová věc na stažení více souborů naráz z jedné stránky...
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.