Koveras píše:"Ty kokot!" Jak si to dokázal? Nebyl to snad (poloviční) dárek k Vánocům?
Nezabúdaj, kde pracujem Jeden chalan ho u nás kúpil za 2000 od môjho šéfa bez záruky. O 5 dní ho doniesol nazad a dali sme mu zaň 800. No a keďže som vedel, že môj šéf si naň dával pozor, nemohol som odolať
Tak a teď mám naprosto skvělou náladu, páč jsem našel knihkupectví, kde se sehnat všechny tři knížky o Drizztovi (od Salvatora) v češtině. Tak už musím počkat jen do pátku, než je objedná a pžijdou mu do krámů ... jádadadadáááá
No, zrovna jsem chtěl do topicu k poolu vyseknout AlieNovi poklonu, ale tedy to udělam zde... Skutečně hrál perfektně Ještě chvilku a skončil bych na zeleném ranku (beze srandy )
Jinak mám taktéž dobrou náladu bo mám za prvé dobrý zážitek z toho poolu a druhak mě AlieN dokopal k tomu si ještě teď sednout (resp. se nezvednout od kompu ) k BG
EDIT: tedy - moc mě přesvědčovat nemusel
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Yachiko: No včera řádil jak černá ruka Ještě se mi nestalo, abych rozstřelil, dal půlku a celou a pak už jsem se jen díval
Jinak mám dobrou náladu bo mě přes noc zázračně přestalo bolet pochroumané koleno z pondělního fotbálku
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Mám dobrou náladu, nebo alespoň radost z toho, že jsem dneska ze 40 Kč získal origoš (poslední?) desky Apolla 440 - Dude Descending a Staircase. Na Electro Glide in Blue nemá ani náhodou, ale i tak mám radost, jak snadno jsem ji získal .
mcz: od apollo mam nejradši tracky vanishing point a liquid cool (našli by se i další, ale nemám pomatováka) jinak je (hlavně takové ty "rockovější") moc nemusim.