Dobrá nálada I: Archív

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Ajantis: Jj, zápočtky z těláku jsou někdy docela drsná záležitost - když se tam člověk celý semestr ani neukáže a pak musí všechno nahrazovat v jednom týdnu (jako jeden kamarád - kalanetika ho teda moc nenachla) :-D
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Ony se dělají zápočty z tělocviku i někde jinde, než na tělovýchovných fakultách :shock: ? Ó mocné nadprase, PROČ? Tělocvik je absolutně nezbytečnější předmět, co znám :snooty:
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Vampiria: Taky mě to překvapilo, když jsem to zjistil. Je to téměř na všech vejškách- ale většinou je to tak, že ho máš jen v prváku (u nás), nebo si ho musíš zvolit 2 semestry kdykoliv během těch 3 (5ti) let.
Ale u nás je například pro zápočet potřeba tam jen odchodit určité procento (80) těch hodin...
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Ajantis_CG_Thief: Na jaké jsi VŠ, abych se jí do budoucna vyhnula? Není to náhodou masaryčka?
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Vampiria: na právech na Karlovce a religionistice na Masaryčce. Ale to Brno dělám dálkově, takže tam tělocvik potřeba nejni.
Takže studuj něco dálkově, tak se tělocviku vyhneš určitě :-)
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Ajantis_CG_Thief: Hmm, já na Karlovku chci na koreanistiku nebo japanologii. A dálkově to, mám dojem, studovat nejde. Tělocvik :evil: který idiot tenhle předmět vymyslel, vzala bych jej medicinbalem po hlavě :evil:
Kong Bao-tan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kong Bao-tan »

No tak to já dneska první zápočet naopak neudělal :cry: (ze sociologie). Ale už jich mám 6 - politické dějiny, Grafika na PC a tělák (posilování 8-) ). U nás (UJEP) to je tak s tělákem, musíš mít 80% docházky, na hodinách musíš aspoň předstírat, že něco děláš a na konci ti napíše zápočet a máš udělat 60 sed-lehů (ale páč ten zápich už máš zapsanej, tak je to stejně jedno :dancing: )
PS: tělák musí mít jen učitelé a to 2 semestry. Jinak nikdo.
PS2: to je pro mě málo a tak chci utéct do Brna na Regeneraci a výživu ve sportu :-D 8-)

2 Vampi: Já jsem takový tělocvičný typ. Klidně bych dělal učitele TV :lol: Ale to jsou většinou debilové a to já nejsem :-) ak se jím stát nemůžu.
Imho přijde mi, že tělocvikáři vytvářejí v "dětech" nenávist k pohybu a to je špatně. Měli by se nad sebou zamyslet a dělat hodiny TV jinak...
Naposledy upravil(a) Kong Bao-tan dne 15.12.2005 13:37, celkem upraveno 1 x.
Dost již bylo ostrých uší, na čase tasit nosy!
Něco málo o Svirfneblinech: http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?p=125332#125332
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Vampiria: ještě dodám, že tělocvik znamená výběr jednoho sportu, který v něm budeš 2 hodiny týdně provozovat a výběr je relativně široky (i když žádný šerm :-( ). Dokonce i dřevo jako já jsme si tam vybral, a to tělocvik opravdu nesnáším...
Jinak obzvláště ta japanologie bude podle mne VELMI zajímavá, doufám, že to vyjde! Budeš to zkoušet už letos?
Kong Bao-tan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kong Bao-tan »

Ajantis_CG_thief píše:Vampiria: ještě dodám, že tělocvik znamená výběr jednoho sportu, který v něm budeš 2 hodiny týdně provozovat a výběr je relativně široky (i když žádný šerm :-( ). Dokonce i dřevo jako já jsme si tam vybral, a to tělocvik opravdu nesnáším...
Jinak obzvláště ta japanologie bude podle mne VELMI zajímavá, doufám, že to vyjde! Budeš to zkoušet už letos?
Ad tělák máme to stejně i u nás.
Ad šerm - ten bych bral taky ale spíš ten Japonský (Iaidó + Kendó)
Ad Japonština - moje slečna ji má - ale jen jako VK a já jí to HROZNĚ závidím :cry:
Dost již bylo ostrých uší, na čase tasit nosy!
Něco málo o Svirfneblinech: http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?p=125332#125332
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Ajantis_CG_Thief: Hmm, tak to bych si vybrala nějaký bojový sport, to by šlo...moje noční můra je, že by mne někdo nutil do poskakování na aerobicu :-D . Ano, budu to zkoušet už letos, drtím se angličtinu a ruštinu na přijímačky ze dvou jazyků a kdybych to dala, tak jsem nejšťastnější sukuba na světě, jelikož je to obor, o který mám jednak enormní zájem, druhak se chci živit tak, abych mohla pracovat sama na sebe a nemusela nikam mezi lidi, což bych jako překladatelka z dostatečně exotického jazyka mohla bez problémů 8-)
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Vampiria píše:Tělocvik :evil: který idiot tenhle předmět vymyslel, vzala bych jej medicinbalem po hlavě :evil:
:lol:

No, já taky tělák dvakrát nemusím, občas si rád zahraju třeba florbal, jenže mi musíme dělat takové ty koniny jako házení něčím, skoky atd. což mi tedy absolutně nejde a ta naše tělocvikářka to ještě známkuje :-? . Propadnout ale nemůžu, pokud vím 8-) .
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Tak u nás na VUT je tělocvik čistě dobrovolná záležitost - kdo chce tak si ho napíše a kdo nechce tak nemusí :dancing: , kredity za to nemáme tak proč se namáhat že :-D (jediný předmět do kterého bych možná šel je výcvikový kurz na lyžích/snowboardu, ale ty byly rozebrané do dvou MINUT po začátku přihlašování :-x )
jenže to ti Vampi asi moc nepomůže bo se tu neučí japanologie :-?
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Vampiria píše:Ajantis_CG_Thief: Hmm, tak to bych si vybrala nějaký bojový sport, to by šlo...
Ping pong rules - je to zábava 8-) Nebo posilovna... Dva nejpohodovější těláky (ve smyslu, že ti nikdo neříká, co máš dělat), co jsem absolvoval.

Sinologie :lol: Radši ne... Sice by mě to bavilo, ale učit se na přijímačky by se mi teda nechtělo.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Nejlepší tělák je při hraní fotbalu a florbalu. Třeba včera - hráli jsme celou hodinu, vyhráli 11:5 a já si dal 9 gólů (čistý hattrick asi po 90 sekundách). Nemohl jsem mít lepší náladu
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Jab
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jab »

LordArian píše:Nejlepší tělák je při hraní fotbalu a florbalu. Třeba včera - hráli jsme celou hodinu, vyhráli 11:5 a já si dal 9 gólů (čistý hattrick asi po 90 sekundách). Nemohl jsem mít lepší náladu
Možná by nebylo špatné hrát příště proti týmu živých hráčů. ;-) :-D

A těláky jsou super! 8-)
Naposledy upravil(a) Jab dne 15.12.2005 18:46, celkem upraveno 1 x.
Zamčeno

Zpět na „Archivy“