My jsme si dneska s jednou kamarádkou postupně podali našeho učitele tenisu. Fakt jsme hráli lépe než on. A docela se i divil, jak se v tenise dá pohodově točit (mám to z pince ). Příště, až na mě budu řvát "už puoti" bo "do kouen", tak mu to připomenu. A taky ty jeho věčné kecy, že to hraju jak ping pong.
A zápočet jsem jako Ajantis nedostal. Holt na to je asi potřeba těm učitelům dělat celej semestr čubu.
Já tam na ty tenistky před váma asi 20min koukal. Ten učitel si docela liboval v tom, jak ty slečny drtil... Škoda, že jsem neviděl i jeho pokoření
Ale jinak se mi ten tenis začal dokonce i líbit. Po dnešní hodině už teoretickly perfektně zvládám hlavně beckhand :D
sevencreature: Ping pong je hnus. I tenis . Mě by bavil leda tak šerm, či ty bojové sporty nebo klasický balet (ale to není sport). Jinak vůbec nic. Hry, ve kterých musím držet v ruce nějakou pálku a mlátit s ní do míče z duše nesnáším. Víc nesnáším už jen kolektivní míčové hry, např. volejbal. Obecně nemám ráda, když se ze mne někdo snaží udělat součást jakéholiv "týmu".
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Vampiria: No právě v ping pongu nejsi součást týmu - jen si s kamarádem chvíli pohodově pinkáš (hmmm, teď mi dochází, že jsme ani nehráli na body.. a ve vzpomínkách to vidím mlhavě, jako bych byl trochu vyhulenej... no už je to dávno a možné je všechno) a u toho vesele konverzuješ
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
sevencreature: Ale mě sporty nic nedávají. Žádné endorfiny, nic. Sport = imho totální humus. Já ty endorfiny raději získávám jinak
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
Ajantis_CG_thief píše:Já tam na ty tenistky před váma asi 20min koukal. Ten učitel si docela liboval v tom, jak ty slečny drtil... Škoda, že jsem neviděl i jeho pokoření
Ale jinak se mi ten tenis začal dokonce i líbit. Po dnešní hodině už teoretickly perfektně zvládám hlavně beckhand :D
No, na dnešní hodině jsem byl jen já a dvě holky. Ale stačilo to. Holt už je to starší pán a nevydrží hodinu běhat.
Vampiria: No ohledně toho ping pongu - to nebylo sportování, ale snadné získání zápočtu. Toť vše. Ale taková hodina dvě v posilovně je opravdu příjemná záležitost (z hlediska endorfinů) - ideální na zvednutí nálady
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
sevencreature: Jak komu kdybych získala endorfiny z toho, že budu provádět směšné pohyby na podivných novodobých mučidlech, nedělám nic jiného . Na mě to ovšem nefunguje, jsem dokonalý antisportovec
No - ne že bych chtěl rýpat (jakože chci ), ale zdá se mi to, nebo už se tu (v dobré náladě) na dvou stránkách rozebírá téma sportu..? ... a obhajoby typu - sport = tvorba endorfinů apod. - neberu
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...