Mohl by pomoct možná i Sunray...je to těžký...já zdrhal a byl jsem inkvizitor, ideál

Ten lich byl hnusnej, jedna ze 2 věcí z SoA jsem nedal(ještě Azengaard a vlastně eště tu partu v Asylumu), nějak jsem mu nemohl ublížit. Zbraně mu neubírali a kouzla jen witling cca 8 dmg, což vyregeneroval. A ty mráčky byly též dost nepříjemný. To teleportační pole a koule chaosu byl humus, mě to vždy hodilo ke vchodu a než jsem to obešel, tak mě to hodil zas.CrowX píše:Počkaj kým budeš na vyšších lvl. - s nízkym ťa zabijú vždy, pretože dohromady nemáš nič, čím by si ich zastavil - mne z lichov najväčšie problémy robil lich, ktorí bol v jednom dome v Dokoch - teleport field je veľmi hnusné/nepríjemné kúzlo
Myslím, že draci sa dajú dať aj keď dokážu hodiť time-stop - treba si iba nahodiť ochrany proti dychu a ísť k nemu s niekým kto má nahodených xy stoneskinov + PfMW - proste aby postava prežila jeho time-stop a potom už klasika breach a iné odstraňovače a usekať. (prípadne ešte mať v zálohe pripravených zopár pascí)Syf píše:To Avalach:Tys dal toho žlutýho draka bez kouzel 9 levelu??
prst smrti je 8. úroveňCrowX píše:Myslím, že draci sa dajú dať aj keď dokážu hodiť time-stop - treba si iba nahodiť ochrany proti dychu a ísť k nemu s niekým kto má nahodených xy stoneskinov + PfMW - proste aby postava prežila jeho time-stop a potom už klasika breach a iné odstraňovače a usekať. (prípadne ešte mať v zálohe pripravených zopár pascí)