Na kolik je Outcast cédéček? Nějak se mi totiž dostaly tyhle dvě hry do ruky, ale ani nevím, jestli je mám kompletní - Atlantis 2 jsou 4 cd a Outcast 2 cd.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
uáá, Outcast jsem teďko rozehrál doma... vypadá to slibně
ale nejhorší je, že si nevybavím, na kolika cd byla... :-/ mám pocit, že na 3, ale možná opravdu jen 2, přece jen už je to 6 let stará hra...
Adventury jsem hrál převážně české a moc se mi ve své době líbil Polda 1,další díly už mě něják moc nechytla.Moc jsem se taky byvil u Horkého léta 1 a nesmím zapomínat ani na Ve stínu havrana!Prostě klasické české adventury rulez.
Jab- Sakra! Zeby som si kupil aj Score, ktoreho odporcom som dlhe roky bol? (sakra, uz hovorim pomaly jak Yoda) Kazdopadne dik za info, bez teba by som sa to tazko dozvedel ;)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
MCZ- tesis sa opravnene... Genialny pribeh, vyborne spracovanie, v gamestari to svojho casu tusim dostalo 100%.... Jedine, co mi trochu vadilo, ze niektore kombinacie su neskutocne sibnute, ale v ktorej adventure nie, ze
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
Elessar: pravda, vkládám do toho všechny svoje naděje, tak to snad nedopadne jako v kauze Icewind Dale . Jinak pravda, v GS to skutečně dostalo 100% - tehdy tam měli hodnocení po 5ti %.
Ale teď se zároveň nemohu dočkat, až si znovu zahraju Syberii .