Koveras píše:Hmm tak to je slušné, hraješ za Gamblera že?
No tak oproti tomu mám solidně naskrblených 30000.
Uz mam celkom slusnu uspesnost..pri 153% gambler nemam u bishopa v kasine zo 100 pokusov ani jednu prehru.Vytiahnem to na 200% vyhram 99 milionov$..nech mam maximum a dohram hru,aj ked to bude asi tazke ..okrem chladnych zbrani niz nezvysujem..som zvedavy ake to bude ked na Franka pojdem iba s ripperom
Naposledy upravil(a) raider dne 17.12.2005 23:06, celkem upraveno 1 x.
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
Koveras píše:No asi to nebude žádné překvapení, našel jsem to totiž před chvílí na brahmíně. Víš o tom, že Renesco v záp. části Rena ti může dát Medical pip-boy?
nuke: Paradox je, že jsem na to přišel až dnes, když jsem měl u sebe náhodou ty brýle z Broken Hills. No je to zvláštní. Na brahmíně taky píšou že na něho musíš 20x klikat a že po něm nic nechceš až pak ti dá ten pip-boy. Zajímavé je, že mi ho dal hned.
Další zajímavost na brahmíně je, že v sejfu u Bishopa má být další pip-boy, ten jsem tam ale nikde nenašel (konkrétně má být u jeho manželky v pokoji).
Koveras píše:
Další zajímavost na brahmíně je, že v sejfu u Bishopa má být další pip-boy, ten jsem tam ale nikde nenašel (konkrétně má být u jeho manželky v pokoji).
musis sa k nemu dopatrat rozhovorom s pani Bishopovou,inak ho v trezore nenajdes..tento zvysuje rec,ale to asi vies.
Myron
Koveras píše:raider: Kua jakto, že jsem to z ní nikdy nedostal? Ani dneska? hmffgh.....
No nic zkusím štěstí příště.
Zeby nizka rec ? Musis sa jej pytat na jej povod ,odkial pochadza ..alebo tak nejako.Ale to nevadi,hlavne ze si sa s nou vyspal a aj s jej dcerou
(update)Alebo charizmou....
Myron
nuke: Možná jak říká raider řečí, ale nevím to jistě.
raider: S její dcerou ne, nejsem děvkař. Jen s jeho manželkou kvůli kódu, nic víc.....
Jinak řeč mám v tuto chvíli 107%.
nuke píše:raider : Neverím, že by sa taký čestný muž ako Koveras vyspal s bezbrannými a poctivými dámamy
No o tom, jestli je Angela, nebo jak se to jmenuje poctivá a bezbranná, by se dalo hodně polemizovat, protože je imho stejná jako její matka. No a taky má pěkně ukecanou hubu. Takže takový typ mi rozhodně nesedí.
nuke: No od tebe bych to právě (budeš se možná divit) skutečně čekal.
Možná to bude tou charismou, mám pouze 6, to je dle mého dost málo na nějaké ukecávací manévry. S inteligencí na tom taky nejsem nejlíp a ta taky ovlivňuje rozhovory (ikdyž nevím k čemu by byla právě v tomto případě ).
no akurat som to skusil..mal som char 6 a nic ,zvysil som na 8 a uz som tam mal moznost spytat sa ako ziskala vzdelanie,ale neodpovedala.Viac mentatu som nemal,takze som nepokracoval.Rec som mal v prvom pripade 20% a v druhom 30%,takze zrejme to bude charizmou.
Myron
Koveras píše:nuke: No od tebe bych to právě (budeš se možná divit) skutečně čekal.
Možná to bude tou charismou, mám pouze 6, to je dle mého dost málo na nějaké ukecávací manévry. S inteligencí na tom taky nejsem nejlíp a ta taky ovlivňuje rozhovory (ikdyž nevím k čemu by byla právě v tomto případě ).
Panička je inteligentná, takže s kadejakým obmedzencom si asi nemá čo povedať.