Kuřáci & nekuřáci
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ano, ano. To je náš blázinec:Vampiria píše:Firkraag: Horní Beřkovice...tam je mentální institut, tedy psychiatrická léčebna, že ? Byl tam jeden známý, mám dojem
http://www.plhberkovice.cz/
Naposledy upravil(a) Firkraag dne 2.10.2005 15:15, celkem upraveno 1 x.
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
crowX: V případě, že třeba týden nedám cigáro do huby, tak asi závislá nebudu
, to bych měla abstinenční příznaky po dni bez cíga - viděla jsem to u kamaráda. Já nekouřím pravidelně, v hospodě jsem schopna dát 3 krabky za noc a pak, když na to není, třeba 14 dní nedat cigáro do pusy, odvíji se to od finančních možností, když $ nejsou, radši si koupím Reflex než cigára 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Swashbuckler
- Sigilan
Mno aby kouření mělo podstatný vliv na zdraví, musel by jsi kouřit min. 20 cigár/deně po dobu min. 20ti let.
Jeden typ, kterej je tušim v pátym semestru na medicíně mi to popisoval tak (je silný kuřák), že každej člověk má ke vzniku rakoviny jiné předpoklady a a kouření v množství výše popisovaném zvýší pravděpodobnost výskytu o 5 až 10%.
Můžeš být sportovec nekuřák a zemřeš na rakovinu plic, můžeš být silný kuřák, nesportovec a dožiješ se vysokého věku ve zdraví.
Jeden typ, kterej je tušim v pátym semestru na medicíně mi to popisoval tak (je silný kuřák), že každej člověk má ke vzniku rakoviny jiné předpoklady a a kouření v množství výše popisovaném zvýší pravděpodobnost výskytu o 5 až 10%.
Můžeš být sportovec nekuřák a zemřeš na rakovinu plic, můžeš být silný kuřák, nesportovec a dožiješ se vysokého věku ve zdraví.
- Firkraag
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Jj, rakovinu má v sobě uplně každej, když budeš hodně pít tak se zvýší možnost že bude v játrech, u kuřáků v plicích..Swashbuckler píše:Můžeš být sportovec nekuřák a zemřeš na rakovinu plic, můžeš být silný kuřák, nesportovec a dožiješ se vysokého věku ve zdraví.
Ale např. moje babička se za celej život opila asi třikrát a rakovinu jater dostala taky.
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený…. ale teď už nemám chybu.
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Já těm číslům sice moc nevěřím, ale i kdyby platila, tak 5% je zatraceně velký číslo.Swashbuckler píše:Jeden typ, kterej je tušim v pátym semestru na medicíně mi to popisoval tak (je silný kuřák), že každej člověk má ke vzniku rakoviny jiné předpoklady a a kouření v množství výše popisovaném zvýší pravděpodobnost výskytu o 5 až 10%.
Žralok, který štěká, nekouše.
- Swashbuckler
- Sigilan
- Swashbuckler
- Sigilan
No, on je v tom stejně hafo rozdíl. Navíc cigarety nezvyšují jen riziko rakoviny, ale celkově oslabují imunitní systém atd. De facto nemají žádný pozitivní efekt. Alkohol alespoň čistí žíly.Swashbuckler píše:Jab: Já to myslel tak, jako že stejně bude okolní svět zasrán chemikáliema, takže tak jako tak - kouřit už v podstatě bude mnohem menší zlo.

Ale každého věc. Hlavně když už se jednou naučíte kouřit, tak se dost těžko odvyká. Hlavně u žen vzniká i o dost vyšší psychická závislost.
- Swashbuckler
- Sigilan
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Kdysi jsem to (ještě na základce) zkusil - jdednou a stačilo - hnus. Nekouřím a kouřit nebudu.
Nesnáším i cigaretový kouř -díky tomu jsem skoro přestal chodit s kamarády (kuřáky) do hospy
Ono sedět u stolu kde hulí naráz třeba 10 lidí - díky nechci! To samé platí o všech nekuřáckých prostorách, kde si někdo zapálí
Jestli si chtěj ku*vit svoje plíce - prosim, ale já mam ty svoje celkem rád a pasivním kuřákem skutečně být nechci...
Nesnáším i cigaretový kouř -díky tomu jsem skoro přestal chodit s kamarády (kuřáky) do hospy

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...