necrotising_: Já si říkala, jestli ten necrotising_2.0 jsi Ty nebo, ne . Mám takovou ouchylně růžovou barvu.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
necrotising_: Já tam vlezla a Tys zrovna odcházel, tak jsem si to nechala na jindy
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas? Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým. Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel. Protože světlo mě dráždí.
necrotising_: No já se podívala, že mám skoro 800 nachatovaných hodin a málem to se mnou praštilo ale těch posledních 400 jsem získala během posledního půl roku, většinou tam někam vlezu, když stahuju a občas mrknu, jestli tam nepřišel někdo zajímavý. No a já byla od konce jara na netu moc často a srpna, co mám tiscali, pořád. A teď tam jsem 12 hodin denně v práci. Pro mě je to výhodné, že v práci nemám ICQ, takže si tam mohu povídat se známými
Vampiria: Ja prave na ten metal chodim vetsinou jen, kdyz je tam nekdo znamy. Jinak tam akorat mrknu a kdyz se tam nic nedeje, tak za 2 minuty zas odejdu :). 800 hodin bych mel uz taky... kdybych nemenil nicky :). Ale u toho 2.0 uz snad zustanu, ted tam mam neco pres 400, coz je zatim rekord :).
necrotising_: Já si obdobím měnění nicků prošla právě tak před těmi 6-4 lety, teď už jsem na to moc líná hlavně všem vysvětlovat, kdo jsem, když se tam znám s takovou spoustou lidí...leda, kdyby mě napadlo něco fakt hustého každopádně těch 800 za 4 roky NENÍ tak moc - někdo je tam rok a má 3000 hodin, nebo kolik...ale stejně mě to docela překvapilo, když jsem to teď uviděla
necrotising_: Jj, to je mor. Já to nemít v práci či doma, tak tam pořád nejsem, ale když už tam jednou vlezu, tak se neodhlašuji a občas mrknu, jestli nepřišlo něco zajímavého
necrositing: A od této doby budeš ve škole žít v neustálé hrůze, panice, budeš se stále se strachem ohlížet přes rameno a jen odevzdaně čekat, až se se svou satanistkou konečně střetneš