Tohle http://www.dutky.cz/dutky.php?p=1Arthalion píše:Co su to dutky ?![]()
Dobrá nálada I: Archív
Tak jestli je to to samé, na čem jsme byli my dneska, tak se těš. Vystupují tam tři slováci a je to spojené s antidrogovým programemMCZ píše:zítra jdeme na nqějaký kulturní program ohledně rockové hudby 90. let, tak se celkem těším, jen jsem zvědavý, co tam bude..

Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
4 MCZ, LA:
p. Mackey: ''Cigarety jsou špatné, áááno. Neměli byste kouřit. Alkohol je špatný, áááno. Neměli byste ho pít. A drogy, drogy jsou špatné, áááno. Neměli byste je brát''
Cartman: ''Drogy jsou špatné, protože kdo je bere je hipík a tím pádem vůl.''

Jinak mám sqělou náladu, jelikož a protože - zítra jdu naposled do práce
Pak už na mě čeká DOVOLENÁ
A do práce přijdu zase až někdy 4.1.2006 
p. Mackey: ''Cigarety jsou špatné, áááno. Neměli byste kouřit. Alkohol je špatný, áááno. Neměli byste ho pít. A drogy, drogy jsou špatné, áááno. Neměli byste je brát''
Cartman: ''Drogy jsou špatné, protože kdo je bere je hipík a tím pádem vůl.''

Jinak mám sqělou náladu, jelikož a protože - zítra jdu naposled do práce

Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Arian: takže nakonec jsme byli na tom samém
. No, s tou drogovou prevencí to zas tak hrozné nebylo, myslel jsem, že to bude větší masáž, jinak, co tam hráli, v pohodě - Pink Floyd, Aerosmith atd., jen mi tam dost vadily ty slovenské texty, ale přežil jsem to v poho.
Spíše mi vadí ta zítřejší škola. Budu tam prostě jen 3 hodiny sedět, pochybuji, že bude nějaká výuka. Jako bych doma sedět nemohl
.

Spíše mi vadí ta zítřejší škola. Budu tam prostě jen 3 hodiny sedět, pochybuji, že bude nějaká výuka. Jako bych doma sedět nemohl