1. internacionální Sigil sraz ;o))
Moderátor: yenn
MCZ & ... : mezi Brnem a Ostravou se tu rozhodovat sice můžeme, ale vše musí být hlavně podpořeno nějakou tou ubytovací kapacitou, která tam bude. Rsp. ona jistě bude tam i tam, ale vždy je lepší vsadit na to, co má někdo ozkoušené
Je fajn si už dělat obrázek o tom, kde by to být mohlo, ale sčítat hlasy je předčasné - teď je včasné nahazovat místa. A než sáhneme po variantě "Seznam - kempy a penziony - kraj jihomoravský" :-8 by bylo nejlepší, kdyby tu lidi z Moravy a Slezska (protože to asi dozajista bude tam; ale na druhou stranu, někdo může přijít s koněm zcela jiným
) nadhodili to, co o své domovině minimálně vědí a ještě lépe mohou doporučit.
V tomhle tady zatím boduje zejména KOFi - minimálně ten Plumlov nezní tak nerealizovatelně.

Je fajn si už dělat obrázek o tom, kde by to být mohlo, ale sčítat hlasy je předčasné - teď je včasné nahazovat místa. A než sáhneme po variantě "Seznam - kempy a penziony - kraj jihomoravský" :-8 by bylo nejlepší, kdyby tu lidi z Moravy a Slezska (protože to asi dozajista bude tam; ale na druhou stranu, někdo může přijít s koněm zcela jiným

V tomhle tady zatím boduje zejména KOFi - minimálně ten Plumlov nezní tak nerealizovatelně.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
No Ostrava by se mi líbila nejvíce, ale jinak jsem ochotna dojet ve Slezsku, Moravě, Čechách a Slovensku kamkoliv, budu-li mít volno a nebudu-li mít důležitější program
stop to jistí 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.