1. internacionální Sigil sraz ;o))
Moderátor: yenn
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Cha, když vypadám jako japonská školačka hadr (minisukně, bílé nebo pruhované podkolenky, bílá košile, sáčko a culíčky nebo copánky), tak je to no problemAjantis_CG_thief píše:Vampiria: popravdě si nedovedu představit řidiče, jenž by se odvážil zastavit vidíc Tebe u cesty))

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Zatím ne, ale mám domluvené focení...jen zatím žel nevím kdy přesně...nebo v teplejších měsících tak klidně přijdu oblečená na sraz, já mám ráda nejrůznější kostýmyAjantis_CG_thief píše:Vampiria: nemáš někde takovou svou fotku? Prosím prosím![]()
![]()

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
- Tafif
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Možná by nebylo špatný, kdyby sem každý, kdo uvažuje, že by se tohodle srazu zůčastnil, napsal nějaký příspěvek. Protože se tu domlouvá asi pět lidí a i když jich hlasovalo 22 pro Ano. Což nic moc neznamená.... znáte hlasování, každý si řekne: "Jé, nové hlasování... tak třeba Ano." Přitom to ve skutečnosti nemyslí vážně. Kdyby se 1. internacionální Sigil srazu účastnilo míň jak 10 lidí, nemělo by smysl nic pořádat.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
bývají na konci zdobeny žaludy.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Jak navrhoval KOFi o stránku-dvě dozadu ten Plumlov, tož mě by to nevadilo (aby taky jo, když by pro mě nebyl problém dojít tam klidně i pěšky
), horší by to byla s dopravou ostatních do PV a následně k přehradě, páč nemám tucha, jaká je frekvence autobusů.
Pár zajímavých míst by se tu taky našlo (ale co třeba přijde zajímavé mně, může být někomu jinýmu absolutně pendrek), ale opravdu závisí hlavně na tom, jak se tu vůbec (pokud vůbec) dohodneme mezi sebou.

Pár zajímavých míst by se tu taky našlo (ale co třeba přijde zajímavé mně, může být někomu jinýmu absolutně pendrek), ale opravdu závisí hlavně na tom, jak se tu vůbec (pokud vůbec) dohodneme mezi sebou.
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

Být tebou, tak s tímhle moc nezačínám, nebo se taky může stát, že se Pražáci rozhodnou, že zůstanou "doma" a v tom případě věř, že budeš mít jednu z nejdelších cestElessar píše:Co takto zist sa na neutralnej pode v Ukrajine?Aneb typicky egoisticky pristup copyeright registred trademark podte vsetci do Ziliny, mne sa nikam nexce (a naviac v Ziline byva aj CrowX)

Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Když už jsme u toho, jaký by byl program takového srazu?

- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
... jo tak o tomhle se strhla na posledním pražském Sigil srazu docela ostrá debata... To teď těžko říct, protože ještě nejni znám formát toho srazu- kdyby byl jednodenní, byla by to pravděpodobně diskuse, při delším trvání už by to ale nestačilo a nastoupily by Vlasákovy kreativní vize.Neferit píše:Když už jsme u toho, jaký by byl program takového srazu?
Prostě na tohle zatím neexistuje uspokojivá odpověď

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Cože? Já a fotbal? Maximálně tak stolní a i ten mizerně (jen se zeptejte prostějovských srazovníkůdrake127 píše:Hraješ fotbal?Neferit píše:Když už jsme u toho, jaký by byl program takového srazu?

Normální mě nebere od té doby, co jsme s klukama na táboře hráli fotbal o to, kdo umyje nádobí. Hrálo se to holky:kluci - holky vyhrály a nakonec to dopadlo¨tak, že jsme si to nádobí umývaly samy. Od té doby - fotbal