wow... tak to Ti Arx Fatalis půjde v poho (jdi do ní)... jsem to nějak podcenil, nj, soudím podle svého problémového PC, kde Morrowind opravdu plynule neběží (XP 2600, 1024 RAM, GF 5900XT 128MB)
No, já nevím, jestli jsem to dobře pochopil, ale tvrdíš, že na téhle sestavě nejede Morrowind?, Já mám to samé (jen 512MB RAM) a Morrowind jel bez problémů...
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Vy ten jeho pocitac strasne podcenujete... Ja mam Duron 850, 384 MB RAM, GF2MX400 - Morrowind se da hrat bez problemu, Arx Fatalis taky, bratr na tom dohral Doom 3... a tak bch mohl pokracovat.
No a já už na svým "advanced" kompíku ani nový hry nezkouším a jsem docela rád, že mi dobře jedou ty stávající. Kdybych měl jen o trošku výkonější procák a MB (obojí nehorázný šmejd), to by bylo něco jiného...
Ach jaj... dnešným dňom som tu asi naposledy počas prázdnin... dnes idem do T-Mobilu, aby som zrušil moje pripojenie na net... najbližšie sa sem dostavím asi až po konci prázdnin...
Jj... a to som sa ešte zmýlil. Žiadne z 299 na 799 Sk. Na 1299 Sk!!! To si môžu zožrať... hm, nemohli by ste mi niečo odporučiť??? Niečo, čo je relatívne lacné, ale nie je to pomalé jak sviňa...