Paranormální jevy

Aneb místo k posezení a příjemnému rozhovoru nad jedem dle chuti.

Moderátoři: Sadako, sevencreature

Odpovědět

Je Vallun podvodník?

Ano
24
71%
Ne
10
29%

Celkem hlasů: 34

Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Vám možná to, co se mi letos v létě zadařilo moc strašidelné nepřipadně, ale řeknu vám, takhle jsem se už dlouho nebála. Bylo to takhle:

V rámci celotáborovky jsme si museli v lese postavit přístřešek, nechat si ho zkontrolovat a pokud byl vhodný k přespání, tak v něm i přespat. Já jsem si vybrala na bivakování vrcholek jednoho kopce - Hrádek. Vždycky jsem si říkala, že mi vůbec nemusí vadit, že se tam prý schází satanisti, ale poněkud jsem se přepočítala. Měla jsem trochu problémy usnout, ale nakonec se to povedlo.
Po asi půlhodině spánku jsem se náhle probudila, ale né takovým tím ospalým způsobem, kdy se člověk (ehm, pardon, Plutoňan) dává pomalu dohromady, ale naprosto bdělá, adrenalin na maximu a všude okolo - naprostý a nepřirozený ticho. Okamžitě se ze mě stal jenom roztřesený uzlíček, páč jsem byla strachy z naprosto nevysvětlitelných důvodů úplně bez sebe. Okamžitě jsem se sbalila a upalovala do tábora.

Nemám tucha, čím to bylo; možná tím, že tam byla nějaká patogenní zóna, nebo za to mohly údajné schůzky satanistů, ale abych se přiznala, tak na Hrádek mě nikdo v noci samotnou nedostane.
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Neferit: Možná jsi tam měla ještě zůstat, abys zjistila, z čehože ten úzkostnej pocit pramenil ;-)
Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 6.1.2006 2:10, celkem upraveno 1 x.
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

KOFi: Mám dojem, že Neferit nemá sebevražedné sklony ;-) pokud tam opravdu něco bylo, tak raději pryč od toho.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Neferit : Blair Witch :?: :twisted:
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Vampiria píše:KOFi: Mám dojem, že Neferit nemá sebevražedné sklony ;-) pokud tam opravdu něco bylo, tak raději pryč od toho.
Překvapuje mě, že to říkáš právě ty ;-) - Copak ty bys nebyla zvědavá :?: :-)
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

KOFi: NE. Zvědavost zahubila kočku. Řekněme, že jsem ráda, že mám kupodivu stále zdravou kůži a nehodlám se do něčeho motat vlastní blbostí, stačí blbost těch okolo.
Trandul
Sigilan

Příspěvek od Trandul »

Mně se když sem byl menší (vobčas i neska) zdáli hrozný sny, většinou za mnou bylo něco blíže neidentifikavatelnýho a já se snažil utýct ale nešlo to.
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. :-D
-------------------------------------------
Flower power
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Mě se zdál asi třinoci za sebou ten samý sen o tom že můj křeček zemře.A výsledek?Po těch třech dnech mi křeček opravdu skapal :-(
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Vampiria píše:KOFi: Mám dojem, že Neferit nemá sebevražedné sklony ;-) pokud tam opravdu něco bylo, tak raději pryč od toho.
Heh, tak mě napadlo, jestli jsi náhodou to tajemné a neznáme nebyla ty :twisted:
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

LordArian: Nevím o tom 8-)
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Nejšílenější na tom je, že jsem na tom místě už předtím naprosto v klídku přespávala (i když jsem tam většinou byla s někým jiným) a nikdy mi to nevadilo. Pamatuju se, že jednou tam byla vykopaná nějaká díra - nic proti ní, ale vypadala jako mělce vykopaný hrobeček :twisted: .

Není to tak, že bych se nesnažila nějak zjistit, čím to bylo. Nejvíc mě překvapilo, jak jsem byla okamžitě naprosto bdělá - jsem totiž jedním z těch stvoření, které se probouzí postupně.

ad k těm snům - občas se mi zdává sen, kdy prchám jak šílená jednou částí Prostějova a něco mě pronásleduje. V jednom okamžiku se sen změní a já prchám bludištěm - a to "něco" je celou dobu za mnou.

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Neferit píše:jsem totiž jedním z těch stvoření, které se probouzí postupně.
Myslíš vstávání na způsob PST zombie? :-D U mě je to úplně stejný ;-) .

Nedávno jsem měl pár šílenějších snů, jeden mě docela děsil, stručně řečeno - řítil se na nás nějaký mrak, tornádo či co a já byl zrovna ve škole, naštěstí snad všichni včas uprchli, ale škola to neustála :twisted: . Ale vypadalo to fakt hrůzně - kouknul jsem se ve škole z okna a tam vidím velké temné tornádo jak se pomalu blíží k nám. A když jsem se podíval za něj, spatřil jsem jen trosky budov, přes který to přešlo. A zkuste vysvětlit kantorovi, že jste ve škole v ohrožení života ;-) .
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

MCZ píše: Myslíš vstávání na způsob PST zombie? :-D U mě je to úplně stejný ;-) .

Nedávno jsem měl pár šílenějších snů, jeden mě docela děsil, stručně řečeno - řítil se na nás nějaký mrak, tornádo či co a já byl zrovna ve škole, naštěstí snad všichni včas uprchli, ale škola to neustála :twisted: . Ale vypadalo to fakt hrůzně - kouknul jsem se ve škole z okna a tam vidím velké temné tornádo jak se pomalu blíží k nám. A když jsem se podíval za něj, spatřil jsem jen trosky budov, přes který to přešlo. A zkuste vysvětlit kantorovi, že jste ve škole v ohrožení života ;-) .

Víš, co zaručené pomáhá na zlé sny (myslím tím, proti nim)? Vlastnictví lapače snů :lol: ;-)

Anthrax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anthrax »

Mě se občas opakuje sen, který není až tak strašidelný, ale je zajímavý. Colou dobu něco hledám nebo sháním, většinou něco ilegálního, ale v tu chvíli to všichni tolerují. Když už to seženu, chci se někam zašít, abych to použil, zkonzumoval nebo nevim co. Pořád mě někdo ruší a když už se k tomu konečně dostanu, probudím se.
Si senor ! la revolucion
Si senor !, si senor, somos la revolucion
Tu enemigo es el patron
Si senor !, si senor, somos la revolucion
Viva la revolucion
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Taky nesnáším ty sny, ve kterých chci před něčím utéct a ono to nejde a já pořád jen zakopávám (předpokládám, že je to kvůli tomu, že pod peřinou se zrovna moc dobře neutíká)..
Ale když mám opravdu děsivý sny, tak naštěstí mám v hlavě takovou "pojistku", kdy si prostě řeknu "Tak tohle už je moc i na mě, to se radši probudím!" a v tu chvíli se vážně probudím 8-)
Odpovědět

Zpět na „Měděná čelenka“