Taktika a souboje v BG

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Zamčeno
Avalach
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Avalach »

to je celkem samozrejmi. ;-) RP nemuzes loadovat :twisted:
Kill one man and you're a murderer, kill thousants and you're hero.
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

dneska sem zabíjel ničitele (poslední místnost v ukryté sféře). vymyslel sem skvělou (teoreticky) taktiku. do spouště 3x sniž odolnost, do pořadače 3x nepříjemnosti a pak do spouště rozložení, maso na kámen...

nić z toho neprošlo, tak nezbývalo, než ho umlátit. opravdu pomohlo použití druhé zbraně a elemetálové a dévy (zaměstnávaly kostěné čepele). nakonec sem toho *nehezké slovo* zabil. nikdy předtím (dva pokusy) sem mu nedal ani do vážně zraněn... no to byla fakt skvělá bitva. už se těším na melissan.
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Killdozer píše:nić z toho neprošlo, tak nezbývalo, než ho umlátit. opravdu pomohlo použití druhé zbraně a elemetálové a dévy(zaměstnávaly kostěné čepele). nakonec sem toho *nehezké slovo* zabil. nikdy předtím(dva pokusy) sem mu nedal ani do vážně zraněn... no to byla fakt skvělá bitva. už se těším na melissan.
Melissan je snažší. Ravagera jsem na insane nedostal. Melissan bez větších problémů.
Žralok, který štěká, nekouše.
Razfallow
Dabus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Razfallow »

Killdozer píše:pořadače 3x nepříjemnosti
To bylo zbytečné, jelikož se účinek kouzla nesčítá.

Kód: Vybrat vše

IF
  Detect([SPAMMER])
THEN
    RESPONSE #100
             ReallyForceSpell(WIZARD_POWER_WORD_KILL,LastSeenBy(Myself))
END
[/size]
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

Razfallow píše:To bylo zbytečné, jelikož se účinek kouzla nesčítá.
Určitě?

Edit: Pravda, pravda
Žralok, který štěká, nekouše.
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Ale Nepříjemnosti a Záhuba se sčítají ne?
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

drake127 píše:
Razfallow píše:To bylo zbytečné, jelikož se účinek kouzla nesčítá.
Určitě?

Edit: Pravda, pravda
i kdyby, tak pro jistotu. má pořád celkem velkou odolnost. a tak jeden ze tří by měl projít snáz ńež jeden.
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...

Draci doupe ponetu
baladin
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od baladin »

Avalach píše:A vyvolávat démony je ok, pokud ti démoni nepovolávají další a další...myslím, že rekord počtu zabitých pekelných démonů, vytvořených z jednoho, mám 27. :twisted:
???
jakyho demona to vyvolavas? a ktery mod ti to dela? :shock:
Syf
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Syf »

To bude Tacticem...Imp. Pit Fiends(pekelný démoni) - bez ochrany před zlem snad dát ani nejdou(u Demogorgona už jo, ale na menším levelu...) - firebally za 40, nějakej strach, nemoc se zásahem...
Když máš PfE, tak maj jen nekonečno neviditelností, a když je vážně zraněn, tak začne seílat bránu(teda než jí dokončí, musíš ho zabít nebo všechno opakovat...). Na nižších levelech bojuješ občas tak dlouho, než ti dojde PfE :roll: :-D , nebo seš tak unavenej, že se skoro nemůžeš trefit... :-D
Obecně to beru za jeden z debilnějších komponentů Tacticu...
Which is worse - the sleep which never ends or that which never comes?
Patejl
Sigilan

Příspěvek od Patejl »

Avalach píše:to je celkem samozrejmi. ;-) RP nemuzes loadovat :twisted:
Whoa, to bych byl asi 15x dead :lol:
What can change the nature of man...? // Co muze zmenit charakter cloveka...?
Killdozer
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killdozer »

no, je to uz asi par tydnu, tak bych se mel asi ozvat. ravagera sem zabil na patej pokus, nakonec pomohlo hodne vyvolavanejch potvor, a hafo whirlwindů. a samozrejme posilovacky jako zalm a PwE. melisan pak byla opravdu vpoho. akorat si musite davat bacha na jeji time stopy. rada k vam prijde a seka do vas.(docela dost tou jeji tyčí ubírá). a hlavně zabít ji, démony co vyvolává se ve většině případů nemusíte zabývat... hrál sem bez tactiku na core pravidla, tak nevim, jak je to s imp. melissan...

Draci doupe ponetu
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Ako dávate Torgala&spol. (tactics) z De´Arnise keep? - ja som tam zhebával 2 hodiny, kým som to s veľkými ťažkosťami prešiel - nakoniec som musel najprv vylákať umber hulkov, zlikvidovať predných yuan-ti mage a vylákať iba jeho samotného - a to som mu do cesty prichystal skull traps, pasce od F/T a parta zatiaľ naboostovaná všetkým možným + speed potions - hm, debilná regenerácia - bez nej by bol totálny chudák :evil: - našťastie je tam blbá AI, inak by som ten boj s F/M, F/T a C/R nedal - neviem či som tam nešiel skoro - všetci sú okol 9-10 lvl. - ako riešite tento fight? (tactics - nemodovaná hra ma nezaujíma) 8-)
There is a limit to stupidity.
182
krokodile
Sigilan

Příspěvek od krokodile »

Já jsem s torgalem taky měl problémy, ale jestli si dobře pamatuju, tak jsem vyvolal pár ohnivých (+zemských) elementálů, dal jim nějaký ty bonusy (haste, bless, atd.) pak jsem použil hůlku smrtícího mraku (přerušuje kouzlení Yuanti) a dával pozor, aby elementálové neběhali do mraku )obrátí se proti mě) a zadrželi první vlnu umber hulků a trollů. Mezitím do středu místnosti plošná kouzla (greater malison, fireball). Máš pravdu, že AI tam za moc nestojí, Torgal tam stál (pokud jsem k němu nedošel), takže jsem se pak mohl vyspat a jít na něj s novou dávkou elementálů. A stejně mě párkrát zabil. Ale ten jeho pařát za to stojí, dal jsem Edwinovi, než si dojdu pro Staff of Magi :twisted:

Ještě dodatek, je myslím dost odolnej na magii, takže skull traps na něj neplatí, taky jsem je zkoušel.
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Myslím, že nejaká ho predsa len trafila - aj fireball ho zranil, takže s MR to nie je až tak hrozné - ja môžem vyvolať len lesser earth elementálov - hm ja vlastne so summonovaním nemám veľké skúsenosti, resp. nerád sa spolieham na iných a tak sa snažím všetko riešiť sám - ešte že mal môj C/R insenct plague :twisted:
There is a limit to stupidity.
182
Velehal
Sigilan

Příspěvek od Velehal »

Je to zcela triviální. Greater Malinson + Weby + Slow + Věší příkazy apod. Pak Cloudkilly a Firebally.
Zamčeno

Zpět na „Baldur's Gate I & II“