mě 7yenn píše:Mně vydržely v pohodě asi 4 rokynuke píše:Mne 98 vydržali aj pol roka v pohode.
Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností
Tak fajn... kalich horkosti som dopil až do dna - to čo som 2x sťahoval, babral sa s tým a trpel všelijakými errormi len aby sa to stiahlo som nainštaloval. Podotknem, že som najprv musel znova nainštalovať BG2, čo tiež nie je len 5 min... potom inštalácia samotnej konverzie, ktorá trvala cca 20 min. Na prvý krát mi to nefungovalo vôbec...
Dal som si s tým tú robotu, že som všetko preinštaloval. Spustil som to a aj tak to nefunguje... absolútne neviem v čom môže byť chyba a kašlem na to... len ma strašne štve, že som sa s tým tak dlho zabával a výsledok žiadny...

Dal som si s tým tú robotu, že som všetko preinštaloval. Spustil som to a aj tak to nefunguje... absolútne neviem v čom môže byť chyba a kašlem na to... len ma strašne štve, že som sa s tým tak dlho zabával a výsledok žiadny...
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Yachiko: a teď si představ, že ve chvíli, kdy bys to konečně rozjel a spustilo se to, by se zaktivoval virus uvnitř ukrytý a zrofmátoval Ti ten 5 let netknutý HDD a Tys o všechno přišel... a ještě by návdavkem poškodil BIOS desky.. vždyť Ty jsi vlastně zatraceně šťastný člověk!!
(aneb vždy musíš hledat, popřípadě si vymslet něco positivního
)
(aneb vždy musíš hledat, popřípadě si vymslet něco positivního
Tak 3. ledna jdu na zkoušku. Mám k tomu stovky stran výpisků (!). Samozřejmě jsem naprosto bez šance, že bych se něco takového vůbec mohl naučit. Nezbývá mi tedy než věřit, že mě zachrání má proslulá výřečnost. Tzn., že dokážu odvést řeč na to málo, co budu umět. Je to malá útěcha, ale lepší než nic. 
Ne, ale dneska mě bacila realita v celé své síle.Yachiko píše:Jab: To si sa dozvedel až teraz alebo čo?
Já na tom zase nejsem tak hrozně. Něco umím a něco odvodím. Je to hrozně moc faktografie. Ovšem doufám, že zkoušející dají přednost spíše souvislostem. I kdyby mě vyrazili, tak se zase tolik neděje. Byl by to první pokus a nadto tu zkoušku ani nemusím mít hotovou tenhle semestr.