Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Ha, chci si postěžovat na úterý večer a většinu pátku.
V úterý večer jsem s pár kámošama vyrazili do ulic. Nakonec jsme zapadli ve Škorpionovi. Nic proti tomuto prostějovskému podniku, ale popravdě, po hodině a půl, kdy jsem od kluků v mírně podroušeném stavu poslouchala sexistické poznámky na mou adresu (docela mě urazilo, že když jsem na něco podotkla, že to nevypiju, páč nejsem velbloud, bylo by odpovězeno, že to není pravda, protože prý hrby mám a názorně mi bylo ukázáno kde - nic proti srandě, ale nemělo by to urážet) a neustále byla pod nátlakem, ať se napiju s nima, jsem nakonec celkem ráda vypadla.
A co bylo v pátek?
Odpoledne jsem se stihla poněkud kuriozním způsobem pohádat s klukem (někdy mám pocit, že se jeho psychický vývoj se zarazil v některé z počátečních fází snad všech psychologických vývojových teorií a tato fáze se určitě charakterizuje přemrštělým egocentrismem, páč odmítá chápat, že mám i jiné zájmy, než jenom jeho) - pohádali jsme se přes ICQ
a večer, když se snažím přebrodit sněhem, který mám skoro po kolena, abych se dostala do kina, tak ve chvíli, kdy si to vesele brodím po hlavní třídě, tak mě málem nahodí sněžnej pluh, či co to bylo (prostě to odhazovalo sníh ze silnice směrem na chodník
). Takových dnů víc - a pak už jenom následují Bohnice nebo Kroměříž 
V úterý večer jsem s pár kámošama vyrazili do ulic. Nakonec jsme zapadli ve Škorpionovi. Nic proti tomuto prostějovskému podniku, ale popravdě, po hodině a půl, kdy jsem od kluků v mírně podroušeném stavu poslouchala sexistické poznámky na mou adresu (docela mě urazilo, že když jsem na něco podotkla, že to nevypiju, páč nejsem velbloud, bylo by odpovězeno, že to není pravda, protože prý hrby mám a názorně mi bylo ukázáno kde - nic proti srandě, ale nemělo by to urážet) a neustále byla pod nátlakem, ať se napiju s nima, jsem nakonec celkem ráda vypadla.
A co bylo v pátek?
Odpoledne jsem se stihla poněkud kuriozním způsobem pohádat s klukem (někdy mám pocit, že se jeho psychický vývoj se zarazil v některé z počátečních fází snad všech psychologických vývojových teorií a tato fáze se určitě charakterizuje přemrštělým egocentrismem, páč odmítá chápat, že mám i jiné zájmy, než jenom jeho) - pohádali jsme se přes ICQ
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Když se mi to zadařilo, tak mě to taky dostalo 
Neferit: Na tie narazky pubertalnych chalpcov si jednoducho musis zvyknut alebo sa ich naucit odrazat sarkastickymi ci ironickymi poznamkami. 
Naposledy upravil(a) Arthalion dne 31.12.2005 14:03, celkem upraveno 1 x.
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Na sarkastické poznámky jsem celkem dobře slovně zásobená - ale na "puberťáky" bych to neviděla -> jsou to všichni starší pacholciArthalion píše:Neferit: Na tie narazky pubertalnych chalpcov si jednoducho musis zvyknut alebo sa ich naucit odrazat sarkastickymi ci ironickymi poznamkami.
Co se kopů týče, zatím nebyly třeba - ale pokud budou, nebudu váhat je použítnuke píše:Neferit : Ja by som odporúčal tie sarkastické a ironické poznámky. Len bacha na opité hovädá.
Ehm. Aj dobre umiestnený kop dokáže divy
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
ale copak pánové - bojíte se, že se mi dostanete na dosah zrovna v okamžiku, kdy budu mít obuté kanady? 
2 nuke: a teď ho to ani nenapadne - strach mu nedovolí
2 nuke: a teď ho to ani nenapadne - strach mu nedovolí
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Já si stěžuju na to, že musím být v práci místo do dvou do čtyř
a přitom bych 1000x radši dělala úplně jiné věci, než předstírala zapojení do pracovního procesu 
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.