Volná diskuze - archív č. 1

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

Tak do toho vôbec nechoď - dial-up od ST je poriadny hnus - čo som čítal nejaké komenty tak to takmer vôbec nefunguje - a 7c má pravdu - ak si pripojený často tak sa to poriadne predraží. 8-)
There is a limit to stupidity.
182
Elessar
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elessar »

Vravim vyuzi svoje diplomaticke dovednosti a presvedc rodicov, ze to vyjde poriadne draho a absolutne to nie je tak lacne ako to vyzera 8-)
If every time we tell a lie a little fairy dies they must be building death camps in the garden.
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Časovo obmedzené pripojenie je triple sux. Kamošovi prišiel účet od Orangeu 5000 a nejaké drobné, že vraj bol na nete mimo vyhradený čas. Keď si od nich pýtal výpis povedali mu, že sa im dačo pokazilo na serveri a nemôžu mu ho vystaviť :roll: O týždeň mal mikrovlnku. Tvoji rodičia by si mali uvedomiť, že pri dial-upe platíš za "prenetované" hodiny a tam sa to môže pekne vyšplhať. :-?
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

nuke: To je pravda, dial up vlastně nejdražší možné připojení ;-) .
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

nuke píše:Tvoji rodičia by si mali uvedomiť, že pri dial-upe platíš za "prenetované" hodiny a tam sa to môže pekne vyšplhať. :-?
Len aby to potom nedopadlo: Keď budú veľké účty, tak rušíme aj dial-up... ;-)
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Arronax : Takže sme to poriešili. Investujte do nejakého mikrovlnného pripojenia (anténa býva drahá) hlavne ak by vám nejaká spoločnosť anténu prenajala, alebo sa zlož napolovicu so susedmi. Zrušte pevnú linku a investície sa rýchlo vrátia.

Yachiko : To by sa lahko mohlo stať.
raider
Sigilan

Příspěvek od raider »

Arronax:Pokial budes presne dodrziavat ten cas pripojenia od 16:00 do 7:00 tak sa vysokych uctov nemusis bat.Ja mam toto iste pripojenie za 400sk mesacne.Ale pokial chces aj stahovat filmy,hry,atd... tak sa tomuto pripojeniu vyhni velkym oblukom.
(edit) a hlavne MUSIS dodrzat ten cas 16.00-7.00,lebo potom ta to pride trosku drahsie.Sam som sa presvedcil na vlastnej kozi (a penazenke).
Naposledy upravil(a) raider dne 30.12.2005 18:19, celkem upraveno 1 x.
"Máš štestí,že mám deset kilo podváhu. Jinak už by z tebe byla mrtvá liška."
Myron
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

400/mesiac - to už radšej tú mikrovlnku. 8-)
There is a limit to stupidity.
182
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

Ja práveže sťahujem minimálne. Na net chodím len tak, prečítať si maily, pokecať...

Je však už rozhodnuté. Ako vždy, o mne a bez mňa. Tak hádam to prežijem, však zase lepší dial ako žiaden... alebo žeby nie???

No to je jedno. Tak sa teda lúčim... zatiaľ. Tých pár dní nejako pretrpím a potom som tu naspäť. :-? :evil: :boohoo:
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Situácia na mašlu :-|
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

Tak, píšem z otcovej roboty. Potreboval niečo rýchlo prepísať, ja to už mám a tak smiem byť na nete... :-D 8-) :twisted:
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

Vzhledem k tomu, že jsem nikde nenašel nějaký specializovaný topic, napíšu to semhlenc:

Takže vážení, přeji všem vydařený a úspěšný nový rok, strávený nejen v Sigilu ;-) .
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

No - ač silvestra neslavím, tak též přeji občanům sigilským pokud možno ve zdraví přežitý rok 2006.
Nechť je štědrý na volný čas, zábavu a pohodu 8-), skromný na průsery a pokud možno - ať ho prožijete dle vašich představ... (tedy v rámci možností samozř. ;-) )
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Tak kdo odolal vábení kamarádů "tak kurva je silvestr a nejdeš se s náma ožrat", citovému vydírání rodičů (ty nás nemáš vůbec rád, my si tě s tatínkem vůbec neužijeme, tak s námi musíš být aaspoň na Silvestra), racionální touze hrát nějakou gamesu i lákavému zvuku obracejících se skript a zůstal na silvestrovksý večer na Sigilu? :-D

Já určitě, 1. možnost nemůžu kvůli nemoci, proti druhé mám hroší kůži, třetí nemůžu, bo bych týden nepřestal a se čtvrtou jsem právě sekl ;-)
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

jj, šťastnej a veselej Novej rok, do něho hodně štěstí, zdraví, málo nevrlých profesorů, dobrou paměť, funkční rybí šupinku v peněžence a hlavně - ať se tu za rok zase všichni sejdem a nikdo z nás nechybí (ať si ale klidně někdo přibyde - to mi vůbec nebude vadit ;-) )
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Zamčeno

Zpět na „Archivy“