Blbá nálada I: Nechutná skládka depresí
- Frosty
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Ave: no jedna je jen kontrola (na kterou jsem navíc objednán), ale tu druhou (díky přepadu jakéhosi nachlazení) si budu muset hezky odsedět. A vzhledem k tomu, že je po svátcích, tak to vidím tak min. na 2 hodiny
Navíc to nejspíš bude na neschopenku
..... i když - no - ale to už by zase spíše patřilo do nálady dobré 
Navíc to nejspíš bude na neschopenku
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
Vampi nic si z toho nedělej já jsem taky marod ale s tím rozdílem že já nemusím do školyVampiria píše:No, takže jsem nemocná..opět. A nemůžu jít na neschopenku, takže budu příští dva dny chcípat v práci. Ach jo
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Tak to seš můj pravej opak, já nebyl nemocnej 3 roky (to víš melanže dělá divi).Ave píše:Mě nepočítej já jsem marod v jednom kuseArronax píše:Keď sa na to tak pozerám, maróduje nám približne 1/4 Sigilu...
Jak jste to mohli se mnou vydržet? Já byl tak strašně blbej. 
-------------------------------------------
Flower power
-------------------------------------------
Flower power
Za denalexa píše:Uzávěrka téměř hotova, tfuj...snad do ní někdo ještě zítra nebude vrtat![]()
To mě to nejhorší teprve čeká.
Do 20. má být inventura hotová a já ještě nedostal ani inventární soupisy.
A práce kolem, že nevím kam skákat dřív.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
COŽE dělá divy??Trandul píše:Tak to seš můj pravej opak, já nebyl nemocnej 3 roky (to víš melanže dělá divi).Ave píše:Mě nepočítej já jsem marod v jednom kuseArronax píše:Keď sa na to tak pozerám, maróduje nám približne 1/4 Sigilu...
Plá plamen věrné lásky,