Hmmm, jak vidím, nevyšly mi počty a tuto noc, ač poč v pokoji, si nezapálím!!! Máš pravdu yenne... Bohuželyenn píše:crovax en-vec: Z toho, že už si dlouho nezapálili?
Kuřáci & nekuřáci
Moderátoři: Sadako, sevencreature
- crovax en-vec
- Sigilan
Život je hra, která se nedá vyhrát. Na konci téhle mise stejně všichni zařvem...
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
Vyassaultujem a všechny rozzassaultujem!!! je kompletně napsané!
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Kong Bao-tan: U mě je to zvyk
fysicky závislá nejsem, když nemám peníze (tj. vyžívám s 10 Kč na den), tak si cigarety nekoupím. Ale psychicky nejspíše lehce ano. Co se marihuany týče, tak mám doma vzorek ze Slezska a stojí fakt za to
akorát musím najít v Praze obchod, kde se prodávají skleněnky, nebaví mě balit špeky 
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
Jestli kouřím? - Ano. Cca tři roky.
Co? - Převážně cigarety...
(Preferuju Davidoff Classic, ale poslední dobou už je to bohužel pro mě moc drahej špás.)
Chci přestat? - Hmm... Jo. Ráda bych. Zatím jsem to zkoušela jednou a vydržela jsem celé neuvěřitelné...dva dny.
Co? - Převážně cigarety...
Chci přestat? - Hmm... Jo. Ráda bych. Zatím jsem to zkoušela jednou a vydržela jsem celé neuvěřitelné...dva dny.
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Anthrax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Poslední dobou jsem podlehl a začal kouřit, což mě řádně sere a říkám si, že přestanu). Co? Davidoffky, jedno jaký (i když v tom moc rozdílů nevidim).
Travka - poslední dobou jsem ji omezil a ne málo.
Travka - poslední dobou jsem ji omezil a ne málo.
Si senor ! la revolucion
Si senor !, si senor, somos la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
- Cesare
- Lim-Lim
- Bydliště: Over the hills and far away... (Where Teletubbies come to play.)
- Kontaktovat uživatele:
No, mezi davidoffkama a ostatním senem JE docela markantní rozdíl v chuti (davidoffky jsou lepší), ale zas není tak markantní, jako ty rozdíly v ceně...
Co se trávy týče, ta mi nevoní, nechutná a bolí mě z ní škopek. (Což je možná daný i tím, že na jointa se nechám umotat jen pod velmi silným vlivem alkoholu...
)
Co se trávy týče, ta mi nevoní, nechutná a bolí mě z ní škopek. (Což je možná daný i tím, že na jointa se nechám umotat jen pod velmi silným vlivem alkoholu...
These are like nostrils, like mouths, like ears, like beam-sockets, like drinking bowls, like mortars, like ditches, like sunken bogs. And the wind goes rushing through them - sniffing, snoring, singing, sighing, puffing, burbling, whistling, whirring--
- Anthrax
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Já to prostě nepoznám. A na cenu kašlu, stejně si prachy do hrobu nevezmu.Cesare píše:No, mezi davidoffkama a ostatním senem JE docela markantní rozdíl v chuti (davidoffky jsou lepší), ale zas není tak markantní, jako ty rozdíly v ceně...
Si senor ! la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
taky tě na to navedl Feťák nebo jsi to objevil sám?Hamster píše:Tak to rozhodně! Nějakou tu krabičku Medicated 99 nosim po kapsách pořád.Lerek píše:mě chutná šňupací tabákA jak skvěle to léčí rýmu....
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- Killdozer
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
tuhle sem videl v televizi chlapka co nemuze pouzit ani 20%kapacity plic a tak se mu neokyslicuje krev a ma hodne tezky problemy. na koureni taky umrel muj deda, takze je asi jasne ze nekourim. ten "pozitek" za to nestoji.
je hezké, když se lidé spojí jako řetěz.. je ale krásné, když se spojí jako kroužková košile...
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu
http://www.immortalfighters.net
Draci doupe ponetu