Inu pokud se jedná o skupinu či interpreta, kteé si sice poslechnu, ale všechny alba míti nemusím a nechci, tak je 'best of' ideální volbou, ale jinak je nepreferuji.MCZ píše:Tímto předávám slovo vám ostatním: máte rádi "best of" alba
Hudba: Co posloucháte?
Moderátor: sevencreature
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
"Beast of" alba ráda nemám, nicméně některá vlastním - když mi někdo pálil kompletní diskografii, tak tam přidal i toto. Jinak jejich smysl vidím pouze v tahání peněz z kapes posluchačů.
Ovšem jsou i propracovanější strategie - např. Dimmu Borgir nahráli a vydali podruhé své první album Stormblast. To už je naprosto bez práce, ani se nemusí otravovat výběrem skladeb
Ovšem jsou i propracovanější strategie - např. Dimmu Borgir nahráli a vydali podruhé své první album Stormblast. To už je naprosto bez práce, ani se nemusí otravovat výběrem skladeb

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím.Frosty píše: Inu pokud se jedná o skupinu či interpreta, kteé si sice poslechnu, ale všechny alba míti nemusím a nechci, tak je 'best of' ideální volbou, ale jinak je nepreferuji.
Třeba u skupiny, o které zatím moc nevím, si pořídím nejdřív nějaké best of, o čem že to je... tam by člověk měl mít jistotu, že nenarazí na nějaké nevyvedené řadové album.
Ale pár bestofek taky mám, třeba od Nirvany- u nich mě dost zklamalo třeba seriové album Incesticide, ale jinak platí, že u mých oblíbených kapel prostě každé album je nějakou výpovědí, kvalitní od začátku až do konce...
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- necrotising_
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
- yenn
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Taky tak. Kupříkladu vydání "best of" The Prodigy (navíc s několika remíchy) mě velmi potěšilo. Btw: výborně se při něm vstáváFrosty píše:Inu pokud se jedná o skupinu či interpreta, kteé si sice poslechnu, ale všechny alba míti nemusím a nechci, tak je 'best of' ideální volbou, ale jinak je nepreferuji.

Horoskop stojí drachmu a je o drachmu předražený. [Quintus Ennius]
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Ale to víš, že tu Buldoky známeLerek píše:ale jsou i světlé vyjímky např. skupina Buldok a její album Oheň a led (nepředpokládám, že to někdo znáte), tak opravdu zdvihla album ze zvukového balastu ke opravdu kvalitní nahrávce

Nicméně toto je kapela, která opravdu není můj šálek nudlové polévky..na mě je příliš přímočará a mírná ve svých textech

- MCZ
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Když o tom tak přemýšlím, jediné best ofky, které se mi líbily byly ty od U2, a pak jsem si nedávno poslepoval pár těch nejnabušenějších skladeb od chemiků pro mé elektrofilní nálady; ale jinak se jim obvykle velkým obloukem vyhýbám, jako třeba některým filmovým soundtrackům (ne, že bych je teda nějak sbíral), což bývají občas taky "slepence".
A další otázka - slyšeli jste někdo novou desku You Could Have It So Much Better (docela dlouhý název
) od Franz Ferdinand? Sice to není moje srdeční záležitost, ale některé kousky jsou dost vydařené.
A další otázka - slyšeli jste někdo novou desku You Could Have It So Much Better (docela dlouhý název

- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Lerek: Ty znáš Black Diamond? Jsi z Brna
? No, mám ráda darkfolk a kapely, které si dělají opravdu hodně černou legraci z těchto themat