Blbá nálada I: Nechutná skládka depresí
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Yachiko: Povzbudivé. Takže když si nechám udělat lobotomii, bude se mi žít lépe - "no brain, no pain"
? Hmm, ale do toho se mi zrovna nechce. Tak jen aby mi vyšla ta vysoká a práce překladatelky a budu naprosto spokojený (ne)tvor 

Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
2Vampi: No ono je pochopitelné, že se tě kolegyně bojí, vzhledem k tvému image.
A tvému šéfovi se nedívím, jsi tam nová a jsi sama proti 3.
Já bych teda radši naštval jednu ženskou než tři.
Cesta nejmenšího odporu.
Un fair to ovšem je.

A tvému šéfovi se nedívím, jsi tam nová a jsi sama proti 3.
Já bych teda radši naštval jednu ženskou než tři.
Cesta nejmenšího odporu.
Un fair to ovšem je.

The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Tokkar: No s vedoucí směny jsme si nějak nepadly do oka...tedy hlavně já jí. No co, musím to nějak přežít. Co všechno jeden neudělá pro peníze 

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Osobně chci vzkázat KOFimu, že pokud se mi dostane na dosah, tak ho asi zabiju. A proč???? Protože kdopak jiný než on si minulý týden ve středu stěžoval, že je málo sněhu?

Naposledy upravil(a) Neferit dne 5.1.2006 16:17, celkem upraveno 1 x.
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, já chodím nenalíčená a tak - ráno se mi rozhodně nechce se čímkoliv patlat, jsem ráda, že mám vůbec energii na kávu, sprchu a opalovací krém na obličej. Ale většinou celá v tmavém, mé těžké boty, dlouhý kabát...no a asi celkově jim nesedí můj ksicht a zjev...a taky mi už bylo řečeno, že musím být neustále v opozici, když jsem řekla, že hudba, kterou hrají na Evropě 2 se mi nelíbí, že seriály v TV nesleduji..."ty musíš prostě být pořád proti tomu, co máme rády my"Yachiko píše:Vampiria: Myslím, že okrem toho, že máš mozog sa im tiež nepáči Tvoj image... rozhodne nič nedoporučujem na Tebe meniť...

Toto poznám....Vampiria píše:...a taky mi už bylo řečeno, že musím být neustále v opozici, když jsem řekla, že hudba, kterou hrají na Evropě 2 se mi nelíbí, že seriály v TV nesleduji..."ty musíš prostě být pořád proti tomu, co máme rády my"...

Z toho vyplýva - nepracuj...Vampiria píše:...holt asi velice těžko potkám někde v práci lidi, co by to měli aspoň podobně jako já...

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Z vlůastní zkušenosti vím, že něco takového asi budeš opravdu muset hledat. Já taky permanentně vyčuhuju z řady... já chci zpátky na Pluto!

- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Yachiko: Píši, že chci dělat sama na sebe..pěkně doma, v klidu u kompu
. No já si z těch keců nic nedělám a většinou ani moc nemluvím, ale mám dojem, že se tím stávám ještě podezřelejší
no nic. Musím upírat mysl k temným zítřkům v zajetí černého saténu, jinak bych se zcvokla
Neferit:
něco z Pluta můžeš najít i zde....hledat mezi lidmi perličky na dně
ale naneštěstí v práci či ve škole je asi potkáš málokdy 

Neferit:

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
Vampiria píše:Neferit:něco z Pluta můžeš najít i zde....hledat mezi lidmi perličky na dně
ale naneštěstí v práci či ve škole je asi potkáš málokdy
A u nás na škole je tuplem s největší pravděpodobností nepotkám (uznej, hledat podobné šílence, jako jsem já u nás na CMG

- Sirine
- Sigilan
- Kontaktovat uživatele:
Vampi...možná by stačilo dát si nejen nohy na stůl ale vytáhnout i manikúru a nejlépe lak co není ani za hodinu tuhý
...a nejlépe černý (vylepšit lebkou s hnáty ve fosforově žluté - br- to zní hnusně...
Jinak moje šéfová, ačkoliv je ve ve věku mé matky je uznalá dáma a prozatím ji Kabáti nebo Landa nevadí...jinak nevím, nevím....mé poučení z býv.zaměstnání je : prachy nejsou všechno a než dělat s takovýma slepicema, jaké tam byly a s jakými je teď v práci asi Vampi ( práce- opět hnusné slovo)...tak jdu někam za žoldem...

Jinak moje šéfová, ačkoliv je ve ve věku mé matky je uznalá dáma a prozatím ji Kabáti nebo Landa nevadí...jinak nevím, nevím....mé poučení z býv.zaměstnání je : prachy nejsou všechno a než dělat s takovýma slepicema, jaké tam byly a s jakými je teď v práci asi Vampi ( práce- opět hnusné slovo)...tak jdu někam za žoldem...

...Je přirozené, že když spojíme naši temnou minulost se světlým zítřkem, dostaneme naši šedivou současnost...