Firewalls, Antivirs, Antispyware
Moderátoři: Sadako, sevencreature
Když už tady je řeč o kompletním zabezpečení, tak nezapomeňte stahovat, instalovat majkrosoftí záplaty a taky doufejte, že tím systém nezrušíte. 

The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
- drake127
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Teda ne všechno se zdá být jak bylo. Kerio přešlo pod sunbelt, Sygate na to zdá se kašle, takže nevím. Ne, že by teda firewall potřeboval moc updatovat, ale stejně.MCZ píše:drake: a je to freeware? resp. existuje i freeware verze?
Kdyby někdo objevil něco, co je free a stará se to jen o síť (tj. ne serepetičky jako pop-up blocker, exe's exe blocker ap.) tak mi písněte. Jinak zůstanu u Keria 2.1.5
Žralok, který štěká, nekouše.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Spyware, adware a podobný bordel v počítači
Tak se už můžu opět bez obav připojit..
Před pár dny jsem si totiž stáhnul (spolu s nějakým kodekem) nepříjemný adware, který měnil domovskou stránku, stahoval do počítače trojského koně a především všemi možnými způsoby (a hlavně pořád) odkazoval na web, který mi tvrdil, že mám v počítači spyware a nabízel mi za 40USD antispyware(
).. - sice už mám s podobnýma situacema nějaký zkušenosti, ale tenhle adware prostě patřil do skupiny takřka neodstranitelných, bo po jeho detekování a odstranění nejrůznějšíma prográmkama se jednoduše znovu obnovil, soubory s ním spojené se pro přítomnost v paměti nedaly jen tak vymazat apod.
Naštěstí zasáhl větší odborník a počítač mám tak opět čistej..
Jinak proti spyware, adware a pro prevenci doporučuji lehce přístupné programy:
Spybot - Search & Destroy
Ad-Aware SE Personal
a též mě docela zaujal prográmek Killbox, který umí mazat a odstraňovat z paměti počítače soubory, které jsou běžným způsobem jinak nesmazatelné
A co vaše zkušenosti

Před pár dny jsem si totiž stáhnul (spolu s nějakým kodekem) nepříjemný adware, který měnil domovskou stránku, stahoval do počítače trojského koně a především všemi možnými způsoby (a hlavně pořád) odkazoval na web, který mi tvrdil, že mám v počítači spyware a nabízel mi za 40USD antispyware(

Naštěstí zasáhl větší odborník a počítač mám tak opět čistej..

Jinak proti spyware, adware a pro prevenci doporučuji lehce přístupné programy:
Spybot - Search & Destroy

Ad-Aware SE Personal
a též mě docela zaujal prográmek Killbox, který umí mazat a odstraňovat z paměti počítače soubory, které jsou běžným způsobem jinak nesmazatelné
A co vaše zkušenosti

Naposledy upravil(a) KOFi-chan dne 1.3.2006 22:32, celkem upraveno 1 x.