Heroes of Might and Magic [Heroes]

Moc je výsadou silných, magie moudrých. Zvol si svou cestu skrze zákoutí světů, kterým tyto elementy vládnou.

Moderátor: Vallun

Odpovědět
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

Koveras píše:Všechno je víceméně lepší než v ostatních dílech, ikdyž dvojka je klasika, ale jak řekl Jab, tak to sedí.
jj souhlasím (i když ten styl grafiky ve dvojce se mi líbil asi víc ;-) )
Koveras
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koveras »

Jak jsem říkal, na dvojce jsem ulítával nejvíc a hratelně i časově mě zaujal na maximum, takže je pro mě nejlepší. Takže souhlasím.
[img:02a03da0e2]http://koveras19.wz.cz/Neverwinter/NWN.jpg[/img:02a03da0e2]
yossarian
Sigilan

Příspěvek od yossarian »

jak je to ve čtyřce s kombinovanými bonusy za rozvíjené vlastnosti (viz např. Combat/Scouting: RANGER - Hero gains the ability to shoot (if it didn't already) and gains +5 Ranged Attack) při jejich udělování? vzpomínám si, že mě, když jsem kdysi čtyřku hrával, občas pěkně nakrklo, když jsem vhodnou kombinací získal očekávaný bonus a potom, při získání další schopnosti se tento bonus vyměnil za jiný, ne již tolik chtěný (např. jsem přibral schopnost nobility a bonus boje na dálku se změnil na bonus na blízko: Combat/Nobility: WARLORD - Hero gains +5 Melee Attack). existuje nějaký účinnější způsob jak se tomu vyhnout než danou schopnost přibírat až "jako poslední"? a nebo snad dokonce ony bonusy nemizí a lze je kumulovat?
p.s. čtyřka není až tak špatná, když si na ní člověk zvykne, ale nikdy mě "nevcucla" tak jako občas trojka ...
Dalucca
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalucca »

Dvojka je skvělá, no a 3-ka je asi nej, čtyřka je víc než podivná, nějak mi nesedla :-?
Sem zvědavá co se vyklube s HoMaN 5 ??? Prý se tam promítne i malinko Etherlords, no uvidíme... snad již jara
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Takže mám HOMMA3 Complete od Game4U a nie a nie urobyť z druhého (herného) CD záložnú kópiu. Čakal by som takúto ochranu pri nejakom prvom vydaní, ale pri takejto lacnej reedícii ? Popasovali ste sa s tým niekto úspešne ?
AlieN
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlieN »

nuke píše:Takže mám HOMMA3 Complete od Game4U a nie a nie urobyť z druhého (herného) CD záložnú kópiu. Čakal by som takúto ochranu pri nejakom prvom vydaní, ale pri takejto lacnej reedícii ? Popasovali ste sa s tým niekto úspešne ?
ne, ale nezkoušel sem to přes CloneCD
já jsem si udělal image na disku a ten funguje normálně
drake127
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drake127 »

nuke píše:Takže mám HOMMA3 Complete od Game4U a nie a nie urobyť z druhého (herného) CD záložnú kópiu. Čakal by som takúto ochranu pri nejakom prvom vydaní, ale pri takejto lacnej reedícii ? Popasovali ste sa s tým niekto úspešne ?
Je tam nějaký Safedisk. Takže jsem to prohnal Alcoholem a ten image opatruju jako oko v hlavě, protože jsem ho tvořil asi 5 hodin.
Žralok, který štěká, nekouše.
Frco
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frco »

nevie niekto kedy bude nejake hratelne demo z tej 5?
necrotising_
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od necrotising_ »

Kamos si to ode me chtel vypalit a tak se mu to nepodarilo :).
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

drake127 píše:
Je tam nějaký Safedisk. Takže jsem to prohnal Alcoholem a ten image opatruju jako oko v hlavě, protože jsem ho tvořil asi 5 hodin.
S Alcoholom som asi tri hodiny skúšal všetky možné ochrany. Ale tuším som trochu zanedbal safedisky. Tak dík ešte to skúsim.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

nuke: Já (resp. lidi co to hrají) už pár let používají bez problémů CloneCD image na disku taky z téhle verze. Ten jsem dělal já - a bylo to jen použití Protected CD šablony. V1 Safedisk je čaj.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Nevíte někdo, jak jde změnit specializace hrdiny, resp. pokud možno vytvořit nový hrdina?

Měl jsem geniální (hehe, no dobře, tak ne moc geniální) nápad, vytvořit speciální postavu (pracovní název "Pán draků" něco jako "Pán kožichů") - měl by specializaci typu Gelu nebo Dracon - všechny živé draky by dokázal upgradovat na Azurové draky :twisted:

Jinak jaký je váš oblíbený hrdina z HoMM3? Já mám celkem rád Dracona (nj, kvůli Enchanterům), ale i Sandro nebo Solmyr (Chain Lightning).
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Zkoušel jste někdo mod Wake of Gods? Vypadá celkem zajímavě.

http://www.strategyplanet.com/homm/wog/wog.shtml
Frco
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frco »

ee a aj ja by som ho chcel skusit tak niekto kto ma s nim skusenosti nech sa tu pochvali :-D
Choosen
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Choosen »

sevencreature píše:Zkoušel jste někdo mod Wake of Gods? Vypadá celkem zajímavě ...
Já ho zkoušel , ale nebyl jsem nadšený . Sice tam bylo snad 100 000 nastavení , ale vůbec mě nenadchnul . V podstatě to byla úplně nová hra... nejvíce mi vadilo to , že když začal boj , tak na bitevním poli se objevily i další nestvůrky. taky že se jednotky vylepšovaly (postupovaly v levelech) . Například se mi stalo , že se svým hrdinou jsem zaútočil na protivníka . Já měl 10 Giantů a 5 Archandělů . On měl 4 Bohemoty a pár upírů . Začal boj a na bitevním poli vidím , že se k němu navíc přidalo cca 150 goblinů , kteří byli kajsik na sedmém levelu . když 5 archandělů na ně zaútočilo , tak jich zabilo jan asi 2 , zato on mi je dobyl všechny .
Další věc , co je na prd byl kapitán . Každý hrad ma svého kapitána, který se vylepšuje atd ... na tom by nebylo nic špatného , kdyby některé hrady neměly kapitány až moc silné a jiné strašně slaboučké ....
podle mého názoru , NEDOPORUČUJI , UŽ TO PAK NENÍ STARÝ DOBRÝ H3 JAKO DŘÍVE
Liberate tuteme ex Infernis .
My servants can smell your blood,human .
Odpovědět

Zpět na „Might and Magic“