Yachiko: Gambrinus a Staropramen (desítky) - to je taková kapří voda - pivo prakticky bez chuti, ale zase to znamená, že nemá špatnou chuť a dá se pít prakticky pořád (taky je samozřejmě piju :) ).
Jinak když už se s tím začlo - mezi má oblíbená piva patří třeba Svijany a Radegast.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Yachiko píše:Mne Staropramen chutí a G... taktiež... to je vec vkusu...
A piť sa dá mimochdom skoro všetko, pokiaľ je dobrá/negatívna atmosféra a nálada...
Gambáč je v poho, dvacet metrů od baráku čepují Holbu, takže tohle bahno piju taky. No ale už jsem viděl i pivo s názvem Pivo, ale jen viděl (nepil) a zajímalo by mě co to je za nášup. To už by byla pro někoho lepší okena.
Gambáče nevedu. A setkal (nepil) jsem se i s Pivojem.
Si senor ! la revolucion
Si senor !, si senor, somos la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion
Anthrax píše:Gambáče nevedu. A setkal (nepil) jsem se i s Pivojem.
Nevim jak dobre se to zazoomovat aby to vypadalo dobre ale podivejte se na nasi tridni sbirku a tam na te "osamocene policce" jsou ty nejveci dobytcarny... na pozadani mozna i vyjmenuju... :D
Anthrax píše:Když pivo ta jsem většinou vlastenec: piju trutnovskýho Krakonoše, ale občas Plzeň nebo Bernarda.
Plzeň (dvanáctka) mi nechutná. Gambáč sem přestal pít anžto kvalita každé láhve je jiná. Nevyrábí se totiž už jen v Plzni, ale i na Moravě a na Slovensku. Je třeba jim snížit odbyt téhle značky, aby se opět jednalo o kvalitní pivo z jednoho města.
Jináč Bernard je dobrej (předevšém dvanáctka) a co se týče Krakonoše, tak ten je možná ještě lepší. Fajn pivo za velice fajn cenu.
Jab píše:Jináč Bernard je dobrej (předevšém dvanáctka) a co se týče Krakonoše, tak ten je možná ještě lepší. Fajn pivo za velice fajn cenu.
Bernard mi chutná i čtrnáctka. A Krákoru mám za jendo z nejlepších, ne-li nejlepší naše pivo. A česká piva jsou jak známo na tom ve světě velmi dobře.
Si senor ! la revolucion
Tu enemigo es el patron
Viva la revolucion