Sólo hraní

Putování jednoho hrdiny po Mečovém pobřeží, které navždy poznamená tvář Faerunu.
Stránky: Baldur's Gate, Baldur's Gate II

Moderátoři: Ajantis, yenn

Odpovědět
Patejl
Sigilan

Příspěvek od Patejl »

Jaxi prosel pres Nazskelsky doly kolem tech ohnivejch koboldu? I Khalid mi co chvili lezel na zemi :lol: Musel jsem to resit Imoen a jejim lukem+skryvani ve stinech (skryt, vypalit, zdrhnout... furt dokola :-) )
What can change the nature of man...? // Co muze zmenit charakter cloveka...?
Kong Bao-tan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kong Bao-tan »

Stačí jedno kouzlo - Neviditelnost... ;-)
"Stačil" by i fireball, ale ten ještě nemám... :cry:

EDIT: hahááá - právě jsem prodal prsten svátosti a ejhle on byl za 5000 a najednou mám na Róbu Arcimága a zbylo mi i na nějaký ty kouzla.... hohóó
Dost již bylo ostrých uší, na čase tasit nosy!
Něco málo o Svirfneblinech: http://forum.sigil.cz/viewtopic.php?p=125332#125332
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Kong: Ja som teda zvedavý, kam to dotiahneš... tipujem, že Ťa stopne Bandit camp... ;-)
Kong Bao-tan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Teď když už mám róbu, tak si bez obav troufnu na koboldy :lol: a když mám kouzla, tak "není" problém odrovnat i 5 banditů...

Yachiko: taky mám krapet obavy, ale když "zvládnu" ten stan, tak pak nahodím neviditelnost a táborem jen projdu a až budu mít Fireball, tak se tam vrátím. Já spíš nevím, jak zvládnu Sinény a ty golemy v jeskyni...

A dotázek: za Dynaheru dostanu expy jen, když je se mnou Minsk?
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Tábor pôjde prejsť jedine tak... ale niektorým súbojom sa proste nevyhneš - musíš zbierať expy... BTW Fireball už by si mohl mať - musíš nájsť nejakú "Ohnivú paličku"... ;-)
Zaujímavá môže byť ( pokiaľ sa tam dostaneš ) magická bitka s Davaeornom v Zahalenom lese... na to by som sa pozrel...
Yachiko
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yachiko »

Palička ide nájsť ľahko ... hľadaj ... ;-) :-D
Kong Bao-tan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Vím, že někde je, jen si těď neuvědomuju kde :roll:
Jinak spíš než samotný Daevom mě děsí ty Děsy - co s NIMA udělám, to opravdu nevím... Oběví se když spustím pasti a ty bez zloděje neodstraním...
Kong Bao-tan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

To pak už je stejně jedno jestli tu past spustím já nebo vyvolanej vlk, stejně na mě ty Běsy věběhnou... A jak ty umlátím holí, to opravdu nevím ... Nejsou oni odolní na magii?
Kong Bao-tan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Tak nastal bod zlomu - level 6. Musím si vybrat další zbraňovou dovednost - dýka, nebo šipky? Napadá mě, že bych mohl ty otravné protivníky (tzn.odolné na magii) ustřílet šipkami - na výběr jich je dost +x, jedové, atd... Navíc mají 3 útoky za kolo a to je super...
Ale zrovna šipky mi mágovi moc nesedí. Víc by se mi líbily dýky - ona ta +2 Jedová dýka je moc fajn - kord ten jed by se šiknul... Navíc mág a dýka to jde dohromady - potřebuje ji k různým obřadům... Ale má jen jeden útok za kolo.
Navíc ty šipky by mi pěkně hnuly s THAC0kem - chániče střelby a k tomu +1 šipka to je THAC0 -3 a to bude u mága znát... Zdá se, že ty šipky mají mnohem víc výhod, ale... :think:

Jinak Graywolf už čuchá ke kytičkám a dostal jsem i ty 4 vražedkyně, které na mě čekají po dolech... Zatím to jde a asi to půjde i dál. Problém budou ti protivníci odolní ma magii... :-?

EDIT: Ty šipky mají jeden háček - mág nemůže nosit chrániče střelby, takže zas až takovej bonus k THAC0 to nebude... :-?
Naposledy upravil(a) Kong Bao-tan dne 7.1.2006 21:49, celkem upraveno 1 x.
Kong Bao-tan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Tak teď jsem nějakou dobu nehrál. Mám zkouškový a zrovna sem se musel moc moc učit... :-x
Ale vypadá to takto: Z jižních lokací mi zbývá Gnolí pevnost, tři lokace na pobřeží, Duargova věž, Ulcaster a Most (na toho zlobra se nějak necítím...)
Ale už je to v pohodě. Nepřátelé dávám bez problémů a i větší skupinka skurutů není problém. Většinou se skolím dřív, než se přiblíží oni. Ale pak stačí jeden upíří vlk + 2 vrrci a load...
Každopádně teď s tím nějakou dobo nepohnu... zkouškový je zkouškový a když si člověk užívá během roku,tak ty vědomosti musí teď nekde nahnat...
Arronax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arronax »

Ave: To ani nemusíš... Valygara buď zabi alebo mu povedz, nech Ťa počká pred tým hebedom. Cerndovi povedz, čo sa s Hájom stalo a on to vybaví sám.
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg
thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
Kong Bao-tan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Po dlouhém a vyčerpávajícím souboji magie vs. magie zvítezil Mall'a'kar Deeax nad Kahrtem (ale řeknu vám, byla to fuška ;-) )... A gnolí pevnost už je taktéž čistá (a já mám bod k Charismě :dancing: )
A teď zpátky k logice :-? :cry: :evil:
Kong Bao-tan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Tak nové info z mé sólo hry... Právě jsem promanévroval jeskyní a zvýšil si odolnost (PS: na ty golemy nemám - jsou odolní na magii a já si všechno čím lze vyvolat schovávám na Doly v zahaleném lese...) a dorazil posledního baziliška... Teď se pomalu ale jistě chystám na Tábor banditů.
Pro orientaci - jsem na lvl 9.

Jo a musel jsem vzít na chviličku do party Safanu - aby mohl "někdo" zemřít v náručí krásné nymfy, jenž byla v zajetí Drotha... :cry:

PS: Drizzt zatím také dýchá

PS2: Jakého lvl dosáhnu s TotSC?
CrowX
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CrowX »

To záleží od toho, či máš nejaký XP cap remover - ak nie tak si myslím už na maxime (181 000 exp max?) :think:
There is a limit to stupidity.
182
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Kong: Bez XP cap removeru jsi dosáhl maximálního levelu. Jeden z důvodů, proč podle mého názoru solo hraní v BG nemá smysl :-( V Tutu (ať už se ten debilní název píše jak chce) by to asi bylo lepší...
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Odpovědět

Zpět na „Baldur's Gate I & II“