Láska, sex a něžnosti

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Tafif
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tafif »

Hamster píše:Zajímalo by mě, jak by ta holka vyšla ze sporu, kdyby argumentovala tim, že byla nacucaná jak houba. (Vzhledem k jejímu věku) :think:
Tím by ani argumentovat nemohla. Snížená způsobilost vlivem alkoholu, není polehčující okolnost od dob prní republiky. Takže když se napiješ a tím se otupí tvoje vědomí, můžeš si za to sám, nemáš pít. Takže by si tím nepomohla, ani neuškodila, jak psal Anthrax. Akorát může dostat dvojnásobnej nářez od rodičů.
Hole mágů to nejsou přeludy,
bývají na konci zdobeny žaludy.
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Anthrax: To myslím ne 8-)
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

A jestli po tomhle nedostane nařezáno tak má dost tolerantní rodiče
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Tokkar
Dabus

Příspěvek od Tokkar »

Pochybuji, že by se jim s tím svěřila.
Pokud ovšem nastane krizová varianta, tak to stejně rupne.
The Oldest King's Knight At Realm is like a shadow on Sigil's street at moonless night.
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Tokkar píše:Pochybuji, že by se jim s tím svěřila.
Já vlastně taky poněvadž alespoň já bych to rodičům asi nejdřív neřekla
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Tokkar: Lékař je vázán tajemstvím a nedošlo-li k trestnému činu (tj. styk s osobnou mladší 15 let či znásilnění) což se nestalo, tak o tom nesmí ani ceknout, tj. se o tom rodiče dozví pouze tak, že by jim to sdělila sama dcera, o čemž dosti silně pochybuji 8-)

No jak na to tak koukám, tak si musím pogratulovat za svoji šílenou paranoiu a fobii z otěhotnění, jelikož díky ní dlabu HA už x let a kdybych spala jako mrtvola, tak se v tu hodinu, kdy to beru prostě vzbudím a sežeru to 8-)
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
KOFi-chan
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOFi-chan »

Vampiria píše:Tokkar: Lékař je vázán tajemstvím a nedošlo-li k trestnému činu (tj. styk s osobnou mladší 15 let či znásilnění) což se nestalo, tak o tom nesmí ani ceknout
A i když by k trestnému činu znásilnění či pohlavnímu zneužití skutečně došlo, tak ten doktor může odmítnout vypovídat, pokud by tím někomu způsobil trestní stíhání - to já musel zamachrovat, že si z té školy aspoň něco pamatuju :!: 8-) Na druhou stranu by takové zdržení se výpovědi možná bylo v rozporu s lékařským kodexem nebo tak něco.. :think:

Ale jak už tady bylo řečeno, tak chyba byla v tomto případě zřejmě na obou stranách - každá mince má holt dvě strany a člověk by se měl snažit vidět i tu stranu druhou (byť je na té první jeho známej či kamarád)..
Taky bylo řečeno, že ji ten kluk prakticky znásilnil, protože ona byla na šrot a on na tom byl přece jenom o něco lépe a též tady zaznělo něco o kastrování.. - pokud ta holka nebyla v bezvědomí nebo se nebránila, tak bych to s tím znásilněním zase tak moc nehrotil a co se týče toho kastrování :roll: :-?
Myslím si, že většina z pánského osazenstva Sigilu (čímž se ovšem nechci nikoho dotknout) by neodmítla nabídku sexu s nějakou kočenou (obzvláště pokud by už měli trochu v hlavě) - to je prostě otázka pudů..
A spoléhat při tom na plodný a neplodný dny, to je imo pěkná kravina :!:
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

KOFi píše:
Vampiria píše:Tokkar: Lékař je vázán tajemstvím a nedošlo-li k trestnému činu (tj. styk s osobnou mladší 15 let či znásilnění) což se nestalo, tak o tom nesmí ani ceknout
A i když by k trestnému činu znásilnění či pohlavnímu zneužití skutečně došlo, tak ten doktor může odmítnout vypovídat, pokud by tím někomu způsobil trestní stíhání - to já musel zamachrovat, že si z té školy aspoň něco pamatuju :!: 8-) Na druhou stranu by takové zdržení se výpovědi možná bylo v rozporu s lékařským kodexem nebo tak něco.. :think:

Ale jak už tady bylo řečeno, tak chyba byla v tomto případě zřejmě na obou stranách - každá mince má holt dvě strany a člověk by se měl snažit vidět i tu stranu druhou (byť je na té první jeho známej či kamarád)..
Taky bylo řečeno, že ji ten kluk prakticky znásilnil, protože ona byla na šrot a on na tom byl přece jenom o něco lépe a též tady zaznělo něco o kastrování.. - pokud ta holka nebyla v bezvědomí nebo se nebránila, tak bych to s tím znásilněním zase tak moc nehrotil a co se týče toho kastrování :roll: :-?
Myslím si, že většina z pánského osazenstva Sigilu (čímž se ovšem nechci nikoho dotknout) by neodmítla nabídku sexu s nějakou kočenou (obzvláště pokud by už měli trochu v hlavě) - to je prostě otázka pudů..
A spoléhat při tom na plodný a neplodný dny, to je imo pěkná kravina :!:
Metoda plodných a neplodných dnů je jedna z těch hodně málo spolehlivých, stejně jako přerušovaný pohlavní styk. Pokud teda nějakou antikoncepci, tak kondom nebo pilulky. Na druhou stranu - kolik lidí nosí kondomy po kapsách, že. (ale vím příklad osoby, která ho nosí v peněžence 8-) :-P ).

Argumentovat tím, že oba byli nalití mi přijde pěkně stupidní (a je to koneckonců jeden z důvodů, proč zůstávám u kofoly).
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Neferit: metoda neplodných dnů a přerušovaného styku jsou spíše věci k zasmání, popř. k nechápavému vykulení očí, než antikoncepční metody.
Jinak ze společnosti, která se mnou chodí do školy, ty kondomy po kapsách/v peněžence nosí (možná) překvapivě velké procento lidí
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Ajantis: Já bych řekl, že všichni :lol:
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Neferit
Šifrovač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neferit »

Jendou, když mi bylo asi 11, tak jsem si koupila Bravíčko a tam byl úsměvný článek týkající se antikoncepčních metod. Někde jsem to Bravíčko před nedávněm při úklidu viděla a u některých věcí jsem byla úplně mrtvá smíchy. Zkoušeli jste někdy číst ty problémy? Já se u nich většinou směju víc, než u výtisku humorného časopisu :lol: .
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play

Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno. ;-)
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

neferit: jasně, v "humorném časopisu" je tam prvoplánová snaha, aby to bylo vtipné, tak to bývá občas dost vynucené a křečovité, kdežto "problémy" v časopisech jako Bravo atp jsou myšleny upřímně, protoi je ta hloupost tak vtipná :lol:

LordArian: dá se to tak říct :-)
Lerek
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lerek »

bez krabičky kondomů se raději nehnu z domova
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
Anthrax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anthrax »

Pozor, kondom v kapse nebo peněžence trpí teplem a snižuje se tím jeho kvalita (zvyšuje se riziko protržení). Doporučuje se tak jedno do týdne vyměnit (nejlépe použitím ;-) ).
Si senor ! la revolucion
Si senor !, si senor, somos la revolucion
Tu enemigo es el patron
Si senor !, si senor, somos la revolucion
Viva la revolucion
krokodile
Sigilan

Příspěvek od krokodile »

Neferit píše:Jendou, když mi bylo asi 11, tak jsem si koupila Bravíčko a tam byl úsměvný článek týkající se antikoncepčních metod. Někde jsem to Bravíčko před nedávněm při úklidu viděla a u některých věcí jsem byla úplně mrtvá smíchy. Zkoušeli jste někdy číst ty problémy? Já se u nich většinou směju víc, než u výtisku humorného časopisu :lol: .
Co jsem na VŠ, tak čtu Top dívky, na doporučení jednoho kamaráda....
pokaždé když objevím (a teď se jmenovkyně neuražte :) titulek "Sex už mě nebaví, Jana 11" tak nevím jestli se mam víc smát autorce, nebo se smát redaktorům, kteří už nevědí jaké otázky si na sebe vymyslet...
Zamčeno

Zpět na „Archivy“