to je fakt nebo si děláš srandu?Anthrax píše:Pozor, kondom v kapse nebo peněžence trpí teplem a snižuje se tím jeho kvalita (zvyšuje se riziko protržení). Doporučuje se tak jedno do týdne vyměnit (nejlépe použitím).
Láska, sex a něžnosti
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
- Ajantis
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Hm, no přece jen je to guma, takže by to bylo logické. neslyšel jsem to nikdy předtím, ale když se nad tím teď zamyslím, je to velmi pravděpodobné. V kapse určitě, tam je to blízko těla, ale pokud by ho nosil člověk v peněžence v batohu, tam by až takový problém být nemuselLerek píše:to je fakt nebo si děláš srandu?Anthrax píše:Pozor, kondom v kapse nebo peněžence trpí teplem a snižuje se tím jeho kvalita (zvyšuje se riziko protržení). Doporučuje se tak jedno do týdne vyměnit (nejlépe použitím).
- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
krokodile píše:Co jsem na VŠ, tak čtu Top dívky, na doporučení jednoho kamaráda....
pokaždé když objevím (a teď se jmenovkyně neuražte :) titulek "Sex už mě nebaví, Jana 11" tak nevím jestli se mam víc smát autorce, nebo se smát redaktorům, kteří už nevědí jaké otázky si na sebe vymyslet...
Mě posledně dostalo: "Mám malá prsa, Eva 12" a "Ještě jsem to nedostala, Lenka 11"
Ajantis: Ono je dost rizikové nosit ho pomalu i v peněžence - pokud ho máš špatně uskladněný, tak se může protrhnout obal
http://gh.ffshrine.org?r=23256
deviantART - place, where deviancy comes to play
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.
Pokud máte něco, co po mně chcete, tak mě kontaktujte pomocí PM, emailu nebo ICQ. Vše je zde uvedeno.

ano, ale zase je to guma dělaná na zátěžové podmínky, takže by měla vydržet vícAjantis_CG_thief píše:Hm, no přece jen je to guma, takže by to bylo logické. neslyšel jsem to nikdy předtím, ale když se nad tím teď zamyslím, je to velmi pravděpodobné. V kapse určitě, tam je to blízko těla, ale pokud by ho nosil člověk v peněžence v batohu, tam by až takový problém být nemuselLerek píše:to je fakt nebo si děláš srandu?Anthrax píše:Pozor, kondom v kapse nebo peněžence trpí teplem a snižuje se tím jeho kvalita (zvyšuje se riziko protržení). Doporučuje se tak jedno do týdne vyměnit (nejlépe použitím).
"Vycházelo se přitom ze zcela pravdivé zásady, že určitým faktorem uvěření lži je její velikost..." Adolf Hitler
S tým kondómom vo vrecku je to pravda. Ten komu sa to nezdá si môže vyskúšať (a už asi aj niekedy vyskúšal
) nasledujúci test. Noste týždeň v prednom vrecku nohavíc sto korunáčku ( najlepšie novú ). Po týždni s nej bude pokrkvaný ošuntený sajrajt. Podobne dostáva zabrať aj obal na kondóme. Po čase môže dostať vzduch a je tam, kde sme ho nechceli mať
. Keď sa k tomu pridá aj teplo, tak je to pre materiál dobrý záhul.

- Neferit
- Šifrovač
- Kontaktovat uživatele:
vrecko = kapsaLerek píše:moje slovenština také není na takové úrovni, tak jsem čekal kdo se zeptá

http://gh.ffshrine.org?r=23256

To je pravda - ráno mám v peněžence stovku a večer tam už úplně vůbec ani neninuke píše:S tým kondómom vo vrecku je to pravda. Ten komu sa to nezdá si môže vyskúšať (a už asi aj niekedy vyskúšal) nasledujúci test. Noste týždeň v prednom vrecku nohavíc sto korunáčku ( najlepšie novú ). Po týždni s nej bude pokrkvaný ošuntený sajrajt. Podobne dostáva zabrať aj obal na kondóme. Po čase môže dostať vzduch a je tam, kde sme ho nechceli mať

Vlasák píše:To je pravda - ráno mám v peněžence stovku a večer tam už úplně vůbec ani neninuke píše:S tým kondómom vo vrecku je to pravda. Ten komu sa to nezdá si môže vyskúšať (a už asi aj niekedy vyskúšal) nasledujúci test. Noste týždeň v prednom vrecku nohavíc sto korunáčku ( najlepšie novú ). Po týždni s nej bude pokrkvaný ošuntený sajrajt. Podobne dostáva zabrať aj obal na kondóme. Po čase môže dostať vzduch a je tam, kde sme ho nechceli mať

Aby som netvoril offtopic, tak spomeniem jednu zenu. Prvy krat som ju videl v obchode tu v Pezinku. Uz vtedy som bol sokovany, vyvedeny z miery.

To som netusil, ze ju stretnem este mnohokrat ako ucitelku prveho stupna na zakladnej skole, do ktorej som zhodou okolnosti chodil aj ja.

V tom case som bol v 8. triede. Obcas som ju stretaval a vymenili sme si pohlady a pozdravy. Najlepsie to bolo zrejme v 9. rocniku, ona urcite tusila, ze sa mi paci.
V 9. rocniku sme sa nahodou aj s jej rodinou videli pri kulturnom dome, tak som ju opat pozdravil a ona mna samozrejme tiez. (Ano, mala rodinu, co pre mna nebolo celkom vyhovujuce

Na druhy den, ked sme sa stretli v skole mi velmi zvlastnym tonom a prejavom povedala, ze sme sa vcera videli.

Bohuzial, k nicomu nestacilo dojst, lebo som potom odisiel na strednu.
Na tuto zenu, ani jej meno nepoznam,

Uz od vtedy ubehol nejaky cas, no ja nase spojenia nepovazujem za stratene. Takuto prilezitost by som si totiz v zivote nemal nechat ujst, co myslite?

EDIT: Este dodam, ze odvtedy som sa velmi nezmenil, aby ste si nemysleli, ze to bol flirt s dietatom.

- Sadako
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Arthalion: Rozhodně sis to neměl nechat ujít..čím více takových zážitků, tím více zkušeností a tak...a v domově důchodců bude na co vzpomínat...pokud tedy nepřijde Alzheimer 

Naposledy upravil(a) Sadako dne 7.1.2006 14:11, celkem upraveno 1 x.
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
- sevencreature
- Sigil Team
- Kontaktovat uživatele:
Arthalion: No taky jsem měl jednoho kamaráda (nebo ještě mám? už jsem ho neviděl ani nepamatuju), který po prváku VŠ odešel ze školy. Ten se tam zamiloval do jedné 30-40cátnice, která byla vdaná ale každý z nich žil sám. No a teď s ní ten kamarád žije už nějakou dobu.
A vypadá, že je spokojený. Takže to za pokus asi stálo

A vypadá, že je spokojený. Takže to za pokus asi stálo

Naposledy upravil(a) sevencreature dne 8.1.2006 15:28, celkem upraveno 1 x.
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.