Sťažnosti na všetko - Urna plná stížností

A prach na ně usedá, brouci je prožírají.
Zamčeno
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

nuke, KOFi: teda přepočítávat metry na vykouřené cigarety - to vidím poprvé :lol:

Stěžuji si na extrémě rychlé plynutí času jen co sednu za PC. V těchto chvílích musí existovat jakýsi meziprostorový posun v čase neboť bych mohl přísahat, že ještě před hodinou bylo 12 :lol:
Z toho vyplívá jediné - čas trávený u PC běží 2x rychleji než čas normální :-x
Klacek i kámen kosti zláme, ale bacha na slova, bacha na ně...
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

S tým časom je to aj na alkoholových seansách tak :-D .

Btw na vyfajčené cigarety sa dá v pohode merať čas. dlhoročnými skúsenosťami som sa naučil, kolko minút môže ubehnúť pri jednej cíge a pekne sa to dá využívať. :mrgreen:
MCZ
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MCZ »

nuke píše:MCZ & KOFi : Na toto budete môcť po škole aspoň s úlavou spomínať :-) . Páni ja sa nemusím tlačiť do toho ošuntelého MHD-čka a tak podobne.

:doh: Teda vlastne SUX ak budete chodiť do práce s busom :-? . To ma najprv ani nenapadlo, lebo ja to mám do práce tak na trištvrte cigarety :angel:
Tak to nevím, já moc do života s řidičákem nepočítám (prostě strach...), ale pokud budu mít relativně pohodové zaměstnání, snad se budu moci spolehnout na své nohy ;-) .
Naposledy upravil(a) MCZ dne 6.1.2006 20:17, celkem upraveno 1 x.
Anthrax
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anthrax »

nuke píše:Btw na vyfajčené cigarety sa dá v pohode merať čas. dlhoročnými skúsenosťami som sa naučil, kolko minút môže ubehnúť pri jednej cíge a pekne sa to dá využívať. :mrgreen:
Hehe, kámoš chtěl zavýst míru 1 pivo = půl hodiny. Snad se mu to povede. :twisted:
Si senor ! la revolucion
Si senor !, si senor, somos la revolucion
Tu enemigo es el patron
Si senor !, si senor, somos la revolucion
Viva la revolucion
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Stěžuju si na své PC. Avast na desktopu mi začíná až podezřele často hlásit přítomnost různých virů... sice si nedokážu moc představit, jaké nebezpečí z toho plyne, když jsem ještě měl win32CIH alias Černobyl, nic hezkého z toho nebylo, ale nemám z toho moc dobrý pocit kvůlis vé domácí síti a laptopu... :-/
nuke
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nuke »

Anthrax píše:
nuke píše:Btw na vyfajčené cigarety sa dá v pohode merať čas. dlhoročnými skúsenosťami som sa naučil, kolko minút môže ubehnúť pri jednej cíge a pekne sa to dá využívať. :mrgreen:
Hehe, kámoš chtěl zavýst míru 1 pivo = půl hodiny. Snad se mu to povede. :twisted:
Prečoby nie ? Chce to len "trocha" tréningu a výsledky sa dostavia ;-)
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

Anthrax píše:Hehe, kámoš chtěl zavýst míru 1 pivo = půl hodiny. Snad se mu to povede. :twisted:
Noo, téhle míry už se na pražských Sigil srazech nějaký ten čas drží Daemon a Hamster a jde jim to vskutku dobře 8-) :shock:
sevencreature
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sevencreature »

Anthrax píše:Hehe, kámoš chtěl zavýst míru 1 pivo = půl hodiny. Snad se mu to povede. :twisted:
Hehe, odvykací kůra? :-)
Eat all your school, stay in milk, drink your teeth, don't do sleep and get eight hours of drugs.
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Tak jsem tedy celkem dosti nas*án, jelikož jsem se dnes dozvěděl, kolik město stál novoroční ohňostroj. I těch loňských cca 500k mi hnulo žlučí, ovšem 1 000 000 korun českých ?!!??!!.... :shock: Obrázek :-x :boohoo: :doh: :evil: :wall: ... nemám slov
Sadako
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sadako »

Frosty: A Ty máš snad platit poměrnou část ceny ;-) ?
Chtěl jsem říci, přerušil jej ředitel, čím trávíte svůj čas?
Svůj nejsvětlejší čas trávím tím, že jej dělám tmavým.
Pročpak? vyzvídal pokleslým hlasem ředitel.
Protože světlo mě dráždí.
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Vampiria: ne, ale když tohle slyším, tak mě může čert vzít, jelikož se mi vždy vybaví keci starosty o tom, jak je třeba hledat finance a úspory, kde se dá a 2xte mě to sejří pro to, jelikož je spousta jiných věcí na které ty peníze mohli jít. A 3xte mě so ssssss...štve, protože když si vzpomenu jaké město dělá trýle s uvolněním jakékoli dotace ať už na opravy komunikací, neziskové organizace atd. atd... agrrrrrr Obrázek
Ajantis
Sigil Team
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ajantis »

frosty: ohňostroj je více "pro lidi", chtějí to, zřejmě si myslí, že je to lepší investice do popularity u běžné veřejnosti, než nějaká neziskovka.... resp. kdyby ten ohňostroj nebyl, většina lidí by nadávala...
Ale osobně tu investici též nechápu, kdo chce randál, ať si jej dělá sám...
Frosty
Sigilan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty »

Ajantis_CG_thief píše:resp. kdyby ten ohňostroj nebyl, většina lidí by nadávala...
Možná ano, ale spíše si myslím, že ne e. Kupř loni starostové několika blízkých měst a obcí přišli s prohlášením, že ''letos žádný ohňostroj město pořádat nebude, jelikož veškeré volné prostředky budou upotřebeny na rozvoj města (opravy, dotace)'' a hle - u lidí to mělo větší (a trvalejší) ohlas než ten ohňostroj.
Arian
Lim-Lim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arian »

Frosty: JJ, jde jen o to, to správně podat resp. prodat
Vidíš-li na konci černého tunelu světlo, pak je to obvykle na tebe letící fotonové torpédo
Ave
Sigilan

Příspěvek od Ave »

Opravdu je to divné.Tohle naše město taky pouští přitom by jsme potřebovali opravit divadlo a na to prrý peníze nejsou.No jo ,,Hrab si do vlastní kapsy" :evil:
Plá plamen věrné lásky,
prýští slzy a nad hlavou hoří hvězdy
... a pak už nic... a pak už nic...
Zamčeno

Zpět na „Archivy“